Зима

Зима

31 март 2018 г.

Стефан Данаилов: Народната любов доказва, че съм имал един достоен живот

"Аз се радвам на всички награди. Награди с връзки не съм получавал."
 
"Искам да дам някои обяснения. Нашите срещи с почитателите на българския театър са в два варианта - без моето участие, аз участвам под формата на монолог. Невъзможно ми е да бъда навсякъде. Другият вариант на срещите са като представлението на 9 декември в Народния театър", каза Стефан Данаилов по бтв.

"Имам още много спомени, които не можах да разкажа в книгата. Великден е един от най-чудесните християнски празници. Майка ми почваше да меси козунаци за Великден 3 дни преди празника. Носих и връщах до фурната по 11 тави с козунаци. В дома ми са правени всички християнски ритуали", разказа Ламбо.

"Ежедневно си мисля за опрощението, възмездието е малко по-сложно. Днес е Лазаровден, дай Боже, нацията ни да се излекува. Плаша се от думата възмездие, но опрощение съм по-склонен да приема", каза още той.

"Днес в Бургас ще ми е много приятно. Тук съм изживял едни от най-щастливите моменти в живота си - получих първата си награда с Марги Хранова на песенен фестивал. В този град разбрах, че съм станал много популярен артист", каза още той.

"Народната любов я усещам, приятно е да знаеш, че хората те харесват. Много е хубаво, това не е било заветната ми мечта, но доказва, че съм имал един достоен живот. Не разбрах защо Васил е отказал наградата "Икар", той заслужава награда, и то още по-голяма. Може би грешката е, че бяха предложени двама души за една и съща. Аз се радвам на всички награди. Награди с връзки не съм получавал", допълни Данаилов.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар