Зима

Зима
Пролет

17 април 2018 г.

Гешев /Цацаров/, позорище сте на позорната ни „държава“! Самозабравихте се!

Що за безумие разигравате цял ден в центъра на София – като в долнопробен филм. Щото ние патки пасем, как се подхвърлят кинти, наркотици и прочие...

Баш ми брига дали се чувствате обидени, претърпяващи болки и страдания или оклеветени от този текст, ама, баш ми брига!

Точно вашите слуги и поръчкаджии не спряха да ме влачат по съдилища с мръсните ви пинизи, с които уж нищо общо нямате. Ей тъй на, на АФЕРА и на Веселина Томова да и го начукаме, че да няма хал да диша и да не знае къде се намира. Покрай мен и други мои приятели правите опити да „държите на каишка“. Е, и? Станахте ли по мъже от ония, дето им викат плашипутарници?

С мене така, с Георги Гатев онака – „елегантно“ – чрез мръснишките си спец служби, сътворили безумия, наречени „справки“, които АФЕРА публикува и въпреки че са обявени за „държавна тайна“, даже не смеете и да шукнете, щото сте като насрани! С други по друг начин – всеки, който ви пречи – под ножа!

Гешев /Цацаров/ правото, прокуратурата, ЗАКОНА, в позорище ли го превърнахте в тази и без това позорна държава?!

Що за безумие разигравате днес цял ден в центъра на София – като в долнопробен филм, който Шиши може да си лепне на картончетата, като нова опция „трий тук“, че да не влезеш в ареста.

Много големи „мъже“ сте срещу жена – кметица, ама Портних от ГЕРБ да погнете, ама Фандъковата, дето милиони – милиарди хвърчат, ама Бойко Борисов да арестувате, сте се посрали от шубе.

Баснословни суми се обявяват, на всичкото отгоре намерени НЕ В РЪЦЕТЕ Й, а в колата. Щото ние патки пасем, как се подхвърлят кинти, наркотици и прочие. И щото не знаем как си „оформяте“ „безспорните доказателства“, които са винаги на финала чурук дъска.

Цялата ви циркаджийска пиарна тъпоумна „акция“ ще излезе пълен провал след време, за която пак ще плащаме ние, данъкоплатците.

Спрете се. Защото още малко остана. И вашето време ще дойде. И тогава с наслада искам да гледам по Канал 3 как Цацаров, Борисов и Пеевски ще клечат осем часа на паважа.

То бива безобразия, то бива идиотщина, но вашето мина всякакви граници.

Дали кметицата е виновна, или не, тепърва ще става ясно. Но новият ви тъпанарски орган за борба с корупцията вече даде знак как ще се саморазправят с всеки, който не е с вас. Т.е. не е с Боко Тиквата, Шиши Пеевски и Цацата.

Гответе се, неудобни за тая престъпна власт! Всеки от вас може да се събуди с набутани от ченгетата и службите наркотици и кинти и да бъде обявен за корумпиран.

Докато истинските корумпирани управляват и дирижират „акциите“.



Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар