Зима

Зима
Пролет

2 април 2018 г.

Защо тя иска да сте само приятели?

Играете по правилата, а накрая вместо гадже ѝ ставате приятел.
 
Да спечелиш сърцето на една жена е предизвикателство. 

Казват, че има правила и стъпки, които да следвате, но истината е, че всичко е строго индивидуално.

Когато поемете инициатива да флиртувате и сваляте едно момиче има три варианта на финал – отхвърля ви, печелите я или ѝ ставате приятел. Колко пъти сте попадали в т. нар. „френд зона“, вместо да спечелите интереса ѝ като момче/мъж? Така и не разбирате къде грешите, след като я обсипвате с внимание, комплименти, прекарвате времето си основно с нея и наистина я изслушвате. Е, може би точно там бъркате.

1. Чакате прекалено дълго преди да я завладеете физически

Ако веднага ѝ отправите оферта за секс, вероятно ще ви покаже вратата или дори ще ви зашлеви. Но когато харесвате една жена, негласно правило е, че до третата среща трябва поне да сте я целунали. В противен случай вие ѝ подавате грешни сигнали, че просто търсите компания/приятелство и сам се набутвате във въпросната „френд зона“.

2. Изслушвате търпеливо и най-дребните детайли и „драми“ в живота ѝ

Като например, че е качила 2 кг и сега прави еди-каква си диета. Или на разпродажбата онзи ден за малко да си купи 2 чифта еднакви дънки. Стоп! Вие не сте ѝ приятелка и ако не пресечете такива разговори в зародиш, тя накрая ще ви споделя и детайли за цикъла си. Неусетно ще търси и мнението ви и хоп, вие на практика ставате нейна приятелка.

3. Споделяте за бившите си от самото начало

При първите ви срещи не инициирайте разговори за бивши. Не ѝ споделяйте горчивия си опит, защото така ще нагазите в дълбоки води на болка, горчилка и драма, които ще ви сближат на едно съвсем друго ниво. В крайна сметка вие трябва да спечелите вниманието ѝ като мъж, да я съблазните, а не да се жалвате за миналото си. Освен това мъж, който отначало говори за бившите си изпраща сигнал, че не търси връзка.

4. Разкривате се прекалено бързо

Още в началото си разказвате всичко и на практика се превръщате в отворена книга за нея. Тя губи бързо всякакъв сексуален интерес, тъй като след цялата информация по всяка вероятност тя няма да ви възприема като „сексуален обект“, а и няма да го има този „гъдел“ да ви разгадае парче по парче. Жените си падат по тези неща.

5. Нонстоп сте ѝ на разположение

Вие сте като малко кученце, което я следва по петите. Бързо ще ѝ омръзнете, ще ви приема за даденост. Жените обичат мъже, които се дърпат. Те са като акулите и ако усетят веднага големия ви интерес към тях, ще дръпнат заден и ще ви търсят при нужда, поддържайки дистанция и поставяйки ви във „френд зоната“.


Няма коментари:

Публикуване на коментар