Зима

Зима
Пролет

28 юни 2018 г.

Притча за един Аптекар

„Ама, моля ви се, аз съм с Баце… ние отдавна сме заедно…“
 
Веселин Марешки по БНТ: 

„Решихме проблема на най-ограбвания човек в Монтанско и му възстановихме всичко, което му бяха откраднали – пуяк, кокошки, подарихме му куче и му сложихме пълно видеонаблюдение… Само аз – Веселин Марешки и партия „Воля“ можем да вършим работа за хора. Некадърници има навсякъде, заради един министър няма как да тласнем държавата в хаос и безсмислени избори. Заради псевдоалтернативи нищо хубаво не се случи на България. И какво като спечелиха с Румен Радев и Илияна Йотова, нещо хубаво случи ли се на България…Кресливите политици Корнелия Нинова и Красимир Каракачанов нищо не вършат. Хората виждат кой ги ограбва и кой им помага. И нека после БСП да казва, че трябва да отида да върша работа и пълня дупки. Само аз я върша…“



Притча за един Аптекар


Преди един вот на недоверие на едно правителство в една държава – кочина, един аптекар отишъл при баш Вожда на държавата. И му поискал вицепремиерски стол. Изслушал го Вожда на държавата–кочина и нищо не казал, демек, дето се вика, ще помисли.

На следващия ден аптекарят бил повикан в къщата на едни двама братя М. Мъжки „лоши“ момчета. Сглядата била точно минута и половина, в която аптекаря чул точно две изречения – дали иска оттук нататък да не излезе от затвора и да го почнат по дела, които се държат на трупчета и нямат нищо общо с делцата, които му вървят в момента, дали изобщо иска да е жив и здрав, или …

Аптекарят веднага схванал какво е това другото „или“ и моментално изрекъл: „Ама, моля ви се, аз съм с Баце… ние отдавна сме заедно…“.

След това моментално бил образно казано изхвърлен. И отишъл да пълни дупки и да подарява пуяци, като един изтъкнат опозиционер на Вожда.




Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар