Есен

Есен

9 юли 2018 г.

Султанките са навсякъде

Характеризират се с огромна, нечовешка наглост и огромна глупост, и успяха да таковат мамата на цяла държава...

Вече я знаем тая работа – Султанка ще бъде уволнена, ще поплаче малко по телевизорите, щото са я обидили несправедливо, ще се появи некой дипутатин или няколко, които ще кажат колко Султанка е недооценена, обаче много, ама много ценна, честна и велика, колко е направила за народа и кви неблагодарни задници са тия….

Султанките са навсякъде – охраняват, строят магистрали и площади, измислят и гласуват закони, нагло ни бърборят някакви фантасмагории. Султанките биват малки, средни и големи. Обикновено са грозни и прости. Най-често са завършили някакви квалификационни курсове, след като са завършили  някакво висше. Понякога са завършили курсове по нещо в някой неизвестен хамерикански университет. Когато са на важни държавни постове, побъркват подчинените им тъпанари, за което им подхвърлят малко спа, командировки някъде в далечната чужбина, купони за БИЛА и карти за почивка…

Държавните султанки си назначават султанки в телевизиите, а именно и заедно, за да четат етикети и да правят други полезни за народа султански неща. Когато са частници, султанките са непременно свързани с държавните султанки, също са прости и грозни, с екстеншани и подути устни, с дълги, твърди, гнъсни нокти и тигрови панталони, а мъжете – с бръснати глави, но за сметка на това с необръснати бузи и са корпулентни. Имат златни ланци и скъпи коли. Частниците-султанки също побъркват подчинените си идиоти, дават им ниски заплати, щото наемат дърти идиоти, които никой никъде не иска и се оплакват непрекъснато, че няма образована работна ръка, която да знае езици, да пише таблици на ексел, щото по правило, частниците султанки не знаят ни езици, ни нещо друго, освен ФБ….

Има и много големи султанки, ама много, много големи, с огромни костюми. А някои даже и в световни мозъчни тръстове ходят, че да пръскат разкош от държавата на султанките по цялото земно кълбо.

Те не са чак толкова много, но успяха да таковат мамата на цяла държава. Характеризират се с огромна, нечовешка наглост и огромна глупост. Никоя султанка не си дава сметка, че да си султанка в скапана държава, не е никак готино. Даже е адски тъпо.Ей ви на истинската история за една главозамайваща българска кариера. Хамериканците ще ни се фукат с хамериканските мечти… Срещу нас да тичате, не можете да ни стигне, бе ей!

https://sultanka-petrova.blogspot.com/p/blog-page_27.html?spref=fbНСО охранявало ремонта на партийния дом, ама не съвсем, само денем. От 19 ч. до сутринта – частната на Султанка фирма за охрана. Ми НСО трябва да си почива и то е човек. А и някой друг да вземе малко пари, че и те са хора…Дали ще има достатъчно смел журналист, който да пита когото трябва, защо НСО не охранява денонощно ремонта и защо се е наложило да се наеме частна фирма за охрана през нощта и колко е платено на тази фирма? И коя фирма е спечелила поръчката за 22 млн. лв. за ремонт и има ли тя връзка с охранителната на Султанка фирма. 


Още много въпроси има, ама няма да подсказвам…
 Султанка Петрова


Виктория Тинтерова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар