Зима

Зима
Пролет

5 юли 2018 г.

Корнелия Нинова няма да "разцепи" ГЕРБ с постове във Фейсбук

"Пропаст" между Цветанов и Борисов ще има, когато ЦРУ реши...
 
ДЕПУТАТИТЕ НА ГЕРБ СА КАТО КРЕПОСТНИ НА БОЙКО БОРИСОВ. ГЛАСУВАХА СПОРЕД ВТОРАТА ЧАСТ НА РАЗПОРЕЖДАНЕТО - КАТО В ДРУГИТЕ СТРАНИ!

"Чудя се парламентаризмът или интересът победи днес и разцепи властта? Вчера Премиерът разгневен каза: Наредих на Цветанов да изтеглят закона за акциза.

Днес Цветанов отговори: няма да оттеглим закона за акциза.", написа във Фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова, отсичайки - "пропастта Борисов - Цветанов вече е видна"

Корнелия Нинова или греши в преценката, или е решила с постове да внуши, че има разцепление в ГЕРБ и "пропаст" между Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

"Разпоредил съм на Цветанов, или да изтеглят закона, или... нека се види как е в другите страни в Европа, за да се спре със спекулациите", заяви Б.Б. на летището в Солун.

Депутатите, нарисувани в листите лично от Бойко Борисов в Банкя, докато Цв.Цв. "стои диван чапраз", избраха след "или" - "нека се види как е в другите страни". "Най-висок е акцизът във Франция - 70% от този на стандартните цигари.

В България той в момента е 26%, подобни са и ставките в страните от Източна Европа. Неслучайно заводите на "Филип Морис" са в Румъния и Гърция. Ние, нашият регион, може би сме полигон за експерименти", заяви Менда Стоянова.

"Пропукването" в коалицията беше бързо залепено - "кой, майка му и леля му" ли не знаят как, Нинова.

Корнелия Нинова няма да "разцепи" ГЕРБ с постове във Фейсбук. "Пропаст" между Цветанов и Борисов ще има, когато ЦРУ реши.

Няма лошо Нинова да натиска. Обаче. Борисов разграничи ли се от Цветанов за "руско-китайската заплаха"? Цветанов съгласува всичко с Шефа.

Колкото до - "ще си комуникираме с премиера." - само как си комуникират. Цветанов и Борисов организираха показно "бламиране" на Шефа - пунта-мара". 

Ето и целият пост на Корнелия Нинова във Фейсбук:

"Чудя се парламентаризмът или интересът победи днес и разцепи властта? Вчера Премиерът разгневен каза: Наредих на Цветанов да изтеглят закона за акциза.

Днес Цветанов отговори: няма да оттеглим закона за акциза. Браво на Цветанов ако е защитил парламентаризма и смята, че повече Борисов няма да разпорежда на Народното събрание какво да прави или жалко, че Цветанов отново защити закон за частен интерес?

Което и от двете да е, едно е ясно: пропастта Борисов - Цветанов вече е видна. За премиера остава само надеждата, че все пак заместникът му остава последна възможност: "ще си комуникираме с премиера.""


Корнелия Нинова наистина ли не знае, че там, където не са успели генерали и полковници от ДС, тя няма никакъв шанс - само ЦРУ може да нарисува "пропаст" между Цветан Цветанов и Бойко Борисов.


bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар