Зима

Зима
Пролет

3 септември 2018 г.

Как на "Бернабеу" преодоляха раздялата с Роналдо

Новият стил, при който от първостепенно значение е владението на топката, показва един по-балансиран Мадрид
 
По всичко изглежда, че "Реал" Мадрид бързо е преодолял раздялата с Кристиано Роналдо и без португалската суперзвезда тимът е доста по-разнообразен.

Вестник „АС” отбелязва, че това се потвърждава и от факта, че от началото на сезона във всички турнири са се разписали четирима различни голмайстори, а също толкова са и асистентите за головете.

Освен това реализираните попадения са общо 12 (тук влизат двата гола за Суперкупата на Европа), което показва, че опасенията за спад на резултатността след напускането на Кристиано, не се потвърждават.

Карим Бензема блесна с 5 гола на сметката си, по 3 имат Гарет Бейл и Серхио Рамос, а веднъж се разписа Дани Карвахал. При асистентите Марко Асенсио е с 4, Бейл с 2, а Иско и Карвахал с по 1. Това прави отбора доста по-различен от последните години, когато всичко се въртеше около Роналдо.

„Новият стил, при който от първостепенно значение е владението на топката, показва един по-балансиран Мадрид, който комбинира повече в половината на съперниците. Раздялата с Кристиано направи така, че да има споделяне на отговорността пред гола, което дотук носи отлични резултати”, пише изданието, а привържениците са повече от доволни от това, което виждат.




Gol.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар