Зима

Зима
Пролет

22 октомври 2018 г.

Светът за Ройс отново е прекрасен

Той е смятан за най-големият германски талант с толкова срамно малко количество късмет.
 
Тежка контузия в глезена го извади извън Мондиал 2014, в който Бундестима стана световен шампион.

След това много неприятна контузия в адукторите го извади и от Евро 2016. За капак техничарят остана месеци извън терените и миналата година след скъсване на коленни връзки.

Сега обаче по всичко личи, че слънцето е пробило гъстите мрачни облаци в живота на Марко Ройс. Той получи най-желания си подарък - здраве.

Съдбата обаче се оказа милостива към него. Дори и на нея й стана мъчно за Ройс, който е определян от всички специалисти за играч от най-висока класа.

Марко остана верен на "Борусия" Дортмунд и клубът го възнагради - капитанска лента, вдигане на заплатата и статут на тартор, чиято дума се слуша от всеки. Той обаче не злоупотребява, защото никога не е бил такъв.

Нещата не само потръгнаха в професионален и личен план за Ройс. В момента всичко се случва като в приказка. Той получи най-скъпия подарък за един мъж - научи новината, че ще става татко за първи път. Неговата приятелка Скарлет Гартман е бременна и двамата очакват момиче.

И още нещо - напълно заслужено Ройс беше избран за играч на месец септември в Бундеслигата. Показателите му в момента са повече от добри - той има четири гола и две асистенции в седем мача (в осмия кръг Ройс вкарва нов гол и добавя още една асистенция на сметката си). В които най-после играе без болка и страх от контузия...





Gol.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар