Лято

Лято
Лято

9 декември 2018 г.

Татяна Дончева: От 10 години ни управляват най-неграмотните и най-нахални хора

"Шепа хора концентрираха огромно богатство, а огромната част от хората имат недостиг на средства за елементарната издръжка."

Това каза по БНТ лидерът на „Движение 21" Татяна Дончева.

"Когато ти не можеш да си посрещнеш елементарните необходимости, това може да предизвика социална революция и винаги това се е случвало", допълни тя. 


По думите й, реформите на френския президент Макрон, които засегнаха огромната част от французите, може би са приложими в България, където "нашият чип е по-слугински и по-сме склонни да изтърпим всякакви лишения".

"Аз смятам, че от 10 години ни управляват най-неграмотните и най-нахалните хора и затова България трябва да плати цена. И българският народ трябва да плати цена, защото това беше негов избор. Хората видяха в ГЕРБ себе си и решиха, че това ще им реши проблемите, защото някой като тях може да им помогне", на мнение е Дончева. Тя смята, че българският народ е "сляп" от доста отдавна.

"Алтернативата на управлението не самовъзниква без никакви усилия. Трябва да се търси начин, по който да се увеличат доходите на населението", заяви тя. 


Според нея, водещ елемент в политиката трябва да е прагматизмът и желанието да се подобри животът на хората, а не политическите пристрастия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар