Зима

Зима
Пролет

26 януари 2019 г.

Жените, които сами предложиха брак на мъжете си

Оказаха се достатъчно смели, за да предложат сами на своята половинка без да се страхуват, че предложението им ще бъде отхвърлено

Прието е мъжът да предложи брак на своята избраница, но животът често доказва, че си има свои правила, а именно да изненадва. 

Ето няколко жени, които се оказаха достатъчно смели, за да предложат сами на своята половинка без да се страхуват, че предложението им ще бъде отхвърлено.

Гуен Стефани и Блейк Шелтън

Гуен Стефани болезнено преживя раздялата си с Гавин Росдел, от когото има три момчета – Кингстън, Зума и Аполо. Все пак тя реши да вземе ситуацията около романтичната част от живота си в свои ръце и стана лидер във връзката си с Блейк Шелтън. И докато феновете ѝ се чудиха кога Блейк ще ѝ направи предложение, стана така, че тя именно е тази, която прави първата крачка. Певицата и дизайнер явно не е сбъркала в намерението си, тъй като двамата вече съобщиха, че ще стават и родители. Гуен се е подложила на инвитро процедура и чакат тази година да увеличат семейството си.



Марая Кери и Брайън Танака

Марая Кери има навик да постига всичко, което иска. Това нейно качество ѝ помага и в отношенията ѝ със силния пол. Звездата се раздели вече с младото си гадже Брайън Танака, но все пак стана ясно, че по време на тяхната 5-месечна връзка тя е била тази, която му е предложила брак без да се притеснява от неговото решение. Певицата не е искала да чака, докато младият човек узрее за подобна идея и действала. За желанието си да се омъжи певицата съобщила, докато изпълнява лирична песен, посветена на нейния любим. Все пак връзката им така не продължи дълго, но причината за това не е предложението на Кери, а фактът, че звездата не спира да се чува с бившия си съпруг Ник Кенън и децата им. Брайън не издържал и ето, че двамата вече не са двойка.



Пинк и Кари Харт

Пинк неведнъж е разказвала за своята бурна младост. Никога не ѝ е липсвала смелост и след като през 2001 г. се запознава с професионалния мотоциклетист Кари Харт, двамата сключват брак на 7 януари 2006 г. Съпругът ѝ винаги ще помни деня, в който тя му прави предложение. Да признае чувствата си и да съобщи за това, че е готова да стане негова жена, звездата решила да направи по необичаен начин. По време на състезание, в което Хари участва, тя се появила на трибуната с плакат „Ще станеш ли мой съпруг?“. След малко го сменила с друг: „Не се шегувам!“ Двамата изживяват връзка с възходи и падения. Имат раздели – първата още докато са гаджета, а втората е през 2008 г., когато подготвят и документи за развод, но ето че отново са заедно и отглеждат двете си деца.



Кристен Бел и Дакс Шепърд

Съпрузи са от 2013 г. Актрисата решила да използва социалните сайтове, за да му предложи брак и публикувала съобщението на страницата си в Twitter. Оказало се, че Дакс само това и чакал. Сключват брак и са щастливи заедно, отглеждайки двете си деца.



Анджелина Джоли и Брад Пит

Неведнъж Анджелина Джоли е проявявала инициативата в отношенията си с Брад Пит. По думите на източник, близък до звездите, именно тя първа е предложила на актьора да сключат брак. Трогателният момент се случил по време на тяхна романтична ваканция във Венеция. Анджелина застанала на едно коляно и поднесла на Пит пръстен. Той не показал и капчица съмнение и веднага се съгласил. Затова пък именно Джоли бе тази, която реши и да сложи край на този брак.


Няма коментари:

Публикуване на коментар