Зима

Зима
Пролет

7 януари 2019 г.

Звездните двойки на Златен глобус (галерия)

Едно от най-бляскавите киносъбития – раздаването на Златните глобуси, събра звездите на едно място.

Ослепителни в тоалетите си, знаменитостите минаха по червения килим, а някои от тях се появиха под ръка с любимите си хора. 

Ето и кои от тях се осмелиха.

Брадли Купър и Ирина Шейк

Въпреки че двамата не афишират връзката си, Брадли Купър и Ирина Шейк застанаха един до друг на бляскавата 76-а церемония в Бевърли Хилс. Купър този път избра да не е до екранната си партньорка Лейди Гага, а застана именно до своята половинка в живота, от която има и дете.



Джеф Бриджис и Сюзан Джестън

Джеф Бриджис се появи на червения килим в компанията на своята съпруга Сюзан Джестън. Двамата са заедно от 1977 г., което ги прави една от най-устойчивите двойки не само в Холивуд. Актьорът получи и Златен глобус за цялостно творчество на името на Сесил Демил. Звездата се сдоби с приза за работата си по филми като „Непреклонните“ и „Големият Лебовски“.




Хайди Клум и Том Каулиц

Топмоделът Хайди Клум се появи в компанията на своя млад партньор – Том Каулиц. Двамата не спират да показват колко много се обичат, като съвсем скоро дори стана ясно и че са се сгодили. Тази новина бе известена от интимен кадър, в който Хайди бе прегърнала Том, а на ръката ѝ блестеше пръстен.



Хю Грант и Анна Елизабет Ебърстийн

Известният чаровник Хю Грант бе до съпругата си Анна Елизабет Ебърстийн. Двамата сключиха брак на скромна церемония в Лондон през 2018 г., но връзката им стартира преди 6 години. За 57-годишния актьор, спечелил световна слава с участието си във филма „Четири сватби и едно погребение“, това бе първа сватба. Грант и бившата шведска телевизионна водеща Ебърстийн имат три деца.



Никол Кидман и Кийт Ърбан

Сред звездните гости на Златен глобус бяха и съпрузите Никол Кидман и Кийт Ърбан. Двамата изглеждаха ослепително и щастливи, както винаги. Неведнъж и в социалните мрежи семейството споделя колко добре се чувства в компанията на партньора си. Знаменитата фамилия сключва брак през 2006 г. Кидман е трикратен носител на Златен глобус.



Катрин Зита Джоунс и Майкъл Дъглас

Един до друг застанаха и Катрин Зита Джоунс и Майкъл Дъглас. Двамата демонстрираха любовта си и Дъглас често целуваше нежно ръката на своята съпруга. Двойката е семейство от 2000 г., а Дъглас триумфира на тазгодишния Златен глобус в категорията мюзикъл или комедия за „Метода Комински“.



Адам Драйвър и Джоан Тъкър

И звездата от „Патерсън“, „Междузвездни войни: Епизод IХ“ и „Човекът, който уби Дон Кихот“ застана до своята съпруга на червения килим на Златен глобус. Адам Драйвър и Джоан Тъкър са съпрузи от 2013 г. Драйвър е известен с това, че се превърна в новото лице на мрака след като се снима в сагата на „Междузвездни войни“, но също така той е и звездата в последния филм на Тери Гилиъм, където влезе в образа на Санчо Панса.



Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар