Зима

Зима
Пролет

8 януари 2019 г.

Гешев, Гешев, ако не беше толкова жалък, щеше да си трагикомичен!

Какъв Сашо Диков, бе, спец. Гешев, търси направо Путин!
 
Цял ден, братя и сестри, цял ден, през час ни облъчват с анонси за новините по bTV , където някой ако е пропуснал смешното интервю със зам-главния прокурор „спец“ Гешев, то може да чуе фундаменталните извадки от него, като например, че в кутия от плодов сок вкарали на Николай Банев телефон в ареста.

И как чули милиционерите как Банев бил уговарял руски граждани да му правят медийна кампания в защита… в Русия /?!?!/ , и как вътре го имало името и на известен български журналист, който пък да напада прокуратурата у нас, която си вършела работата и затова я нападали /?!?!/.  Хибридна война и евразийска народна партия, вика изумения „спец“ Гешев, просто не е истина, каква гмеж е налазила прокуратурата…

И понеже в социалните мрежи цялата тая тъпня предизвика смях, ругатни и закачки, КОНТРОЛИРАНО, трябваше да се направи нещо, че умнотиите на „спец“ Гешев да хванат дикиш.

И какво, какво?, как какво?, за тая цел прокуратурата си има жълт сайт, на който праща поздравителни писма и чрез който контролирано си пласира сготвените яхнии.

И така в края на деня бе пусната контролирано поредната „спец“ гешевска „бомба“ – журналистът, който щял бил да бъде задействан да плюе прокуратурата в полза на Банев, бил Сашо Диков, ама Сашо Диков още не знаел, мамка му и конспирация…

Прокуратурата премина всякакви граници на циркаджилъка. И ако Спец. Гешев не беше толкова жалък, щеше да е трагикомичен!

Първо, само идиотите не знаят, че ВСЕКИ АРЕСТАНТ И ЗАТВОРНИК ИМА ТЕЛЕФОН В КИЛИЯТА СИ.

Второ, телефоните се пропускат срещу рушвет и охотно стигат до арестантите, защото:

Трето, така прокурори и ченгета контролират разговорите от килиите и си натъкмяват СРС, които после напъхват в делото, почти винаги с трагичен „успех“.

Четвърто и особено важно!: всеки средно интелигентен и печен арестант е напълно наясно, че го подслушват от килията и затова в повечето случаи в разговорите към външния свят си прави откровен ташак с ченгета и прокурори. Справка: питайте Пламен Стоянов – Дамбовеца нарочно какви ги плещеха от ареста и чистосърдечно се забавляваха с „разследващите“, които си трупаха СРС как се готвели да убият някого… Прокурорското фиаско по този случай го знаете.

Пето, ако Банев организира сам защитата си от килията и то с руски граждани, значи е идиот, а видимо не е такъв.

Шесто, Сашо Диков пък да получава поръчка да критикува прокуратурата е тъпо, колкото е тъп „спец“ Гешев, защото Сашо Диков не е спирал да говори против золумите на същата тази прокуратура.

Прокуратурата е заприличала на такова лайняно блато, некадърно, поръчково и тъпо като галош, че вече няма и дъно.

Какъв Сашо Диков, бе, спец. Гешев, търси направо Путин! В кутията от плодов сок.

 
Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар