Зима

Зима
Пролет

9 март 2019 г.

„Спец.“ Гешев – „Тита, Коце Белия, удри, оп-са“

За Арабаджиеви научил 2 месеца след „АФЕРА“, благодарение на „добрата работа“ на службите, въртиии!
 
Рано сабахлян. Рони. Нова телевизия. 

„Включваме се сега от кабинета на заместник главния прокурор Иван Гешев…“

Рони на кожения диван. Срещу нея Иван Гешев. По средата масичка. С прилежно подреден шах. Като илюстрация колко е умен Иван Гешев. Той играе шах, бе, кво сте го заяли…

Гешев: „Добро утро на всички дами, МЕЖДУ ДРУГОТО…“

Рони подава от удобни по-удобни въпросчета. Просто да маркира, че изобщо е там като нещо като журналист. Абе, Рони.

Пита Рони от кога разполагат с информация къде са се крили Арабджиеви.

Гешев: „Информациятаааа… Разполагаме с нея, благодарение в резултат на добрата работа на българските служби. От края на миналата година. Не разполагахме с данни къде се намира точно къщата. В средата на януари изготвихме доклад до испанските власти европейска заповед за разследване…“

Рони си мълчи. Абе, Рони.

АФЕРА написа на … 19 октомври 2018 година къде точно се крият Арабаджиеви, далеч преди „края на годината“, когато Гешев вика, че разбрали къде са Арабаджиеви, та – те това е „добрата работа на българските служби“!

Обаче Рони изобщо не пита и засича Гешев, защото е там на диванчето като дръжка на микрофон. Абе, Рони.

Все пак се престрашава: „Може ли да кажете от кого получихте информацията, че са там?“

Гешев вика: „Не, не можем да кажем, това е по оперативни данни на българските служби...“

Хахаха! АФЕРА пише на 19 октомври 2018 година къде точно – в къщата на Жоро Шопа се крият Арабаджиеви, Гешев плещи, че разбрали в…“края на годината“, „благодарение на оперативни данни на службите“.

Сега да питаме ние – службите от октомври 2018 година ли четат информацията на АФЕРА и с тъпите си мозъци не могат да я смелят и схванат, че чак в края на годината „откриват“ онова, което АФЕРА им е рекла три месеца преди това?! И туй ли е „добрата им работа“?!

Рони вика, че имали информация от тази сутрин, че бащата на певицата Тита бил задържан. Очевадно е откъде имат информацията от тази сутрин. От кабинета, дето се намират и където творят пиар прокурорски.

Гешев се прави на коректен, не можел да каже уж друго, ама „бил баща на певица“. Бил директор на НОИ и източвал държавата. С неистински документи за трудов стаж.

Сега предстои да видим „групата“ дали ще я докажат като с фалшивите ТЕЛК, чиято катастрофа видяхме.

Акцията в Орландовци. 14 души щели да бъдат привлечени към ОПГ с ръководител, ама Гешев не си спомнял името на ръководителя и не било коректно да сочи прякори, „не ми е в стила“, ама пък ще кажа пък, нъц, нъц. И го казва – „ама ще заобикаля това мое вътрешно убеждение в случая“ – та, това било Коце Белия.

Бил „криминален авторитет“. Рязали релси, което застрашавало националната сигурност, чупели паметници на гробищата, туй не каза да е застрашавало националната сигурност. Имало и грабеж на пощата в Бенковски, обаче се надявал Гешев тепърва да го докажели.

За двамата охранители полицаи, Гешев вика – „цялата работа е свършена от Вътрешна сигурност, МВР ги уволнявали, МВР направило всичко по тях, ама по една или друга причина не се е случвало, сега ние го правиме…“

И сега топ! Гешев: „Едва ли някой може да каже, освен самите те, дали са получавали възнаграждение за услугата,  но със сигурност са получавали…“

Ей ви ги безспорните доказателства! Сега ще чакаме те да си кажат.

Толкоз по така нареченото интервю по Нова телевизия с Иван Гешев – „тита, коце белия, удри, оп-са“.

 
Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар