Зима

Зима
Пролет

2 март 2019 г.

Европейският път към ада

Цецку умора няма, както се знае. В Кърджали отново мисълта му хвърля всички в оркестъра:
 
"Tsvetan Tsvetanov в/ъв Кърджали, България.
17 часа ·
Предстоящите избори за Европейски парламент ще бъдат своеобразна битка на общочовешките и европейски ценности срещу националпопулизма. Ето защо всички ние не трябва да допускаме България да бъде отклонена от своя европейски път."


Значи, според мислителят, имало общочовешки и европейски ценности и националпопулизъм. Тоест патриотизъм и национализъм. Да си българин явно е вече срамно, първо трябва да се гордеем, че сме европейци. България не е важна, важна е Европа, европейските и евроатлантическите ценности и отвъдокеанския му господар!

Какво донесе европейският път на България? Затворен седми блок на АЕЦ, енергийна зависимост, пълна икономическа катастрофа, срив на доходите, мизерия, джендър-образование, бягство на милиони българи в чужбина, защото европейска България ги убива, стотици хиляди убити от болести, мизерия, стрес и недосегаемите за по пет лева. Избитите животни в Странджа. Налагането на приема на мигранти.

На мен европейският път не ми харесва. Той ни води към ада. Катастрофата вече е пълна. ЕС и НАТО унищожават България. Това е истината според мен. И нашият път НЕ Е ТЕХНИЯТ ПЪТ. България може и е оцелявала и без този безумен джендърски съюз и без НАТО. България има свой път, български. И ако се присъединяваме към някой съюз, нека да го направим след референдум, за да се види колко българи ще го подкрепят. Другото е налагане на колонията да прави, каквото е изгодно на чужди сили.

И на тези избори ЩЕ ИЗБЕРА БЪЛГАРСКИЯ ПЪТ. Дори това да е национализъм. Защото нация, патриотизъм, национализъм, традиции, вяра, не са мръсни и обидни думи. А ценности, които ни правят народ!




Елена Гунева

Няма коментари:

Публикуване на коментар