Зима

Зима
Пролет

19 април 2019 г.

Руското ресто чисти наред

Делян Пеевски аут, Валентин Златев - аут, иде ред на Бойко Борисов...
 
АФЕРА информира регулярно още от август миналата година, че тече ТОТАЛНО ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА БИЗНЕСА В БЪЛГАРИЯ.
 
Процесите и досега текат тихо и зад завесата, като на много мощни бизнесмени се наложи да се разделят с част от империите си, без спец. Гешев да свири идиотски фанфари за това, колко е в час, това е отделен въпрос. Някои от „вип“-овете даже не смеят да излязат от  къщите си.

Определени мощни „вежливые люде“ с българско потекло, но с руски съпорт, ринат дискретно и бизнеси се „преотстъпват“, и фирми сменят собствениците си. Засега тихо и кротко. Пеевски също преписа на когото трябва голяма част от фирми от империята си.

И като втори в евро листата на ДПС е… аут към Брюксел. Разбира се, проформа, но аут, да не е вече тук.

Валентин Златев също е аут. Лукойл го е освободил и на негово място идва Булат Субаев.

И Пеевски, и Валентин Златев са близки авери на Бойко Борисов.

Както АФЕРА писа вече преди месеци, на Борисов е поставен ултиматум – или сам си отива, или… В резултат Борисов се гъне като макарон и напоследък тича надалеч от „евроатлантическите ценности“, но рестото няма да го отмине. След изборите иде неговия ред.

Преди това обаче точно той ще насочи палеца надолу за Цветан Цветанов. И кариерата на Цветанов ще свърши безславно, даже и в раирано, въпреки американските му покровители, защото руснаци и янки се разбраха за родната Територия.

След евроизборите предстоят „тихите стъпки“ да излязат на светло, вече в политическо облекло. БСП остава извън сценария, като водеща фигура, но Доган е хаберлия, а засега лицето на което се залага да оглави „програмно“ или служебно правителство е Мая Манолова, което ако питате нас е тотал щета и грешка, но те си знаят.

Под ножа на рестото ще падат още глави. На които преди години е дадено на тепсия и са забравили откъде са дошли и колко са лапали.

Първо сам Борисов ще пусне по пързалката доста свои, а нататък – след бизнес пренареждането ще се чисти както във всички властови позиции, така и сред съдебната система и службите.

Да не забравяме, че и руското ресто не е приключило още за едни дебеланковци, дето гепиха над 300 милиона покрай Южен поток…



Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар