Зима

Зима
Пролет

4 май 2019 г.

Боку - символът на политическия брутализъм

Видно от интелектуалните му изблици, е решил да жертва всеки и всичко, само и само да остане начело на властта...
 
Вчера Главната Мутра на републиката ни уведоми, че няма начин да подаде оставка. Без значение какво щяло да стане на евроизборите. Той власт нямало да пусне доброволно...

Видно от интелектуалните му изблици, е решил да жертва всеки и всичко, само и само да остане начело на властта. И го играе възмутен до иначе бездънната си душа, как катранът бил оцапал неговия мед!

Преди около месец спомена, че ако го бият на изборите, ще подаде оставка. С напредването на времето и наближаването на изборите, явно е разбрал, че може и да се наложи, затова панически даде на заден и ни уведоми, че няма начин. Той власт не дава! Ще седи, ако ще и турско да стане!

И щял да стане брутален. Нямало да остане ненаказан. Тоест, да стоим и да чакаме доколко брутален може да стане например с Цецку, или с Горанов, или с Пацата Георгиев. Не знам защо, не мисля, че ще е чак толкова брутален, колкото е бил например с убития по негова заповед Чакъра. А дано, ама надали, както се казва!

А всъщност бруталността бележи цялото негово управление. Брутални кражби, грабежи, геноцид, национално предателство и държавна измяна. И се прави Мутрата на ударен с мокър парцал. Все едно наистина сме пълни дебили. Даааа, бе вярно три милиона българи ИЗБЯГАХА по мое управление от България, ама глей какви магистрали ви направих! Дааа, вярно че закрих над 480 училища, ама гледай колко фитнес площадки направих в запустелите села - да подскачат останалите там баби и да се кефят. Даааа, вярно, че окрадохме държавата, ама в Брюксел ни похвалиха!

Обобщено - да, вярно че убихме и закопахме българският народ, ама гледай какви хубави китки сложихме на ковчега и какво похвално надгробно слово ви произнесохме. Какво искате повече?

Та си мисля от вчера, след като това е вкусът на Епохата на Тиквата, и в действие е политическият брутализъм, дали пък и ние да не бъдем брутални. За 26-ти е ясно, ще загубят, но май след това ще трябва с ритници да го гоним, че той кръв повръща, но власт не връща!!! 


Брутаааалноооооо!!!


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар