Зима

Зима
Пролет

15 юни 2019 г.

Избирайте правилно или отивайте в историята

Интересите на България са най-важни. А те изискват да има опозиция и то реална на властта...
 
Въпреки обвиненията на троловете и гербавите, че съм "комунистка" и т.н., определено не съм член на БСП и дори не съм им фен. 

Защото смятам, че всяка една партия не е самостоятелно съществуваща, а се състои от хората, които я ръководят и които участват, тоест е динамична величина. Няма как да не харесваш или да харесваш партия, защото днес партиите нямат идеи, а лидери. Така че всъщност харесваш или не харесваш лидерите.

Интересите на България са най-важни. А те изискват да има опозиция и то реална на властта. Да има силна партия със силен лидер, който да може да се пребори с мафията. Досега не им се получава. Защото вместо да се борят за България, те се боричкат помежду си. Защото и в БСП Баце си намери фенове - е, по икономически и завистнически причини, но както е знайно в българската политика, парица е царица. Ето например Гергов - е, как да е срещу Баце, като човекът му даде едни 43 милиона за една дупка, не е човешко значи! Трябва да има благодарност и обратна престация.

Многократно съм повтаряла, че БСП загубиха доверието на обществото заради няколко личности в партията - Гергов, Мерджанов, Станишев и други, всички ги знаем. Те отвратиха и продължават да отвращават хората. Не само заради противната си същност, но и защото всички виждаме на кого служат - на Мамон, олицетворен понастоящем от Баце. Продадоха си идеите, ако някога изобщо са ги имали, за пари и за власт.

И Нинова има трески за дялане. Но е лидер и то силен. И най-важното - с желание да промени закостенялостта и комфортното опозиционерстване на БСП. А това е важно за нас, останалите българи. Затова и утре ще избират не само социалистите. Ще избираме и ние, които се чудим каква алтернатива има ГЕРБ. И ако Корнелия Нинова не остане председател и най-важното - не елиминира напълно политически и не изхвърли гореспоменатите кърлежи, българите окончателно ще се отвратят от партията. И изборите наесен ще са пълна катастрофа за всички.

Избирайте. Ние чакаме!

На снимката свинаря и мутрата - договорено!

Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар