Зима

Зима
Пролет

19 юни 2019 г.

Не ви се отваря парашута!

Ще дойде ден и вие ще си тръгнете като всеки друг, който си е позволил да подцени българите!...
 
НАТО едно учение не могат да проведат без жертви. 

Край Чешнигирово на учението на НАТО тези дни около Пловдив, канадски военен е загинал, защото парашутът не му се е отворил. Ранени са и американци, с потрошени крайници.

В същото време САЩ изпращат още 1000 военни в Близкия Изток, защото Иран ги притеснявал. Интересно чий го търсят американците в Иран? Някак си е далеч от американската територия. Или световният агресор смята, че цялата планета е американска територия, на която могат да си воюват, когато могат да докопат я петрол, я злато, я нещо друго интересно!!!

И в случая е виновна Европа. Защото докато европейците са се били в двете световни войни, са допуснали американците да надскочат ръста си и да се превърнат в световна сила. Потомците на леки жени и тежки престъпници определят световната политика.

САЩ заплашват сериозно Турция, защото не им е купила техните бракми, а е доставила от руските зенитни комплекси. Които като чувам, са доста добри и силно притеснителни за тези, които си изкарват прехраната, като воюват с други народи за ресурси и влияние. Търговия под заплаха и под дулата на оръжия - това прави световният "полицай".

И отново да питам - защо ползват българска земя, без да плащат? Защо ползват базите, без дори да си плащат наема! Нищо не се казва какво стана с идеята на Тръмп държавите, в които са настанени техни контингенти, да им плащат даже консумативите, за "честта" , че са им са се натресли!!!

И един ден трябва да започнем народният съд от тези предатели, които допуснаха чужди войски на българска земя, без съгласието на българския народ. И ни набутаха в един военен съюз, от който загубите ни са големи. Защото защита няма да получим. Само ще ни изнудват да им купуваме старата военна техника и ще се разполагат на българска земя като колонизатори.

Не ви се отваря парашута! Ще дойде ден и вие ще си тръгнете като всеки друг, който си е позволил да подцени българите!



Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар