Зима

Зима
Пролет

20 юни 2019 г.

Орнела Мути в България

Звездата Орнела Мути пристигна като специален гост на "Фестивала на италианското кино в България"
 
Тя пристигна в България вчера следобед и само два часа по-късно прекрачи прага на залата, за да се срещне с българската публика. Мути носеше големи слънчеви очила, които обаче нямаше как да скрият красотата и чаровната усмивка на италианската актриса.
 

Звездата бе лаконична, като благодари на организаторите, след като получи специален плакет.
 

На влизане в кино "Люмиер Лидл" тя сподели:"Първо, съм много щастлива да съм тук, не идвам много често в България. За мен е чест да съм обичана тук. А какво се случи с моя живот и как филмите промениха моя живот, не знам, защото нямам друг живот, започнах когато бях на 14 и не знам друго."

64-годишната Мути бе заложила на черен гащеризон, който подчертаваше стегнатата ѝ фигура. Тя бе съчетала тоалета със сребристи сандали. Актрисата бе лаконична, като благодари на организаторите, след като получи специален плакет. Тя раздаде въздушни целувки и скоро след това напусна залата.

Римлянката е със смесен произход - баща ѝ е неаполитанец, а майка ѝ - естонка. Кариерата на Мути стартира, когато е на 14 година, а през 1970 година става звезда с филма "Най-красивата съпруга". На екрана си е партнирала с актьори като Ален Делон, Мачело Матрояни, Адриано Челентано.

Орнела е майка на три деца. Най-голямата ѝ дъщеря, която модел, певица и актриса се появява на бял свят, когато Мути е едва 19-годишна. Тя е плод на любовта ѝ с филмовия продуцент Хосе Луис Бермудес де Кастро Акасо. Актрисата има и син и дъщеря от брака си с Федерико Фачинети, който започва през 1988 и приключва през 1996 г. Преди това има брак с екранния си партньор от "Най-красивата съпруга" Алесио Орано, който продължава от 1975 до 1981 г.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар