Зима

Зима
Пролет

13 юли 2019 г.

Съботен бис: Малките котета на старт и новата реколта плеймейтки (галерия)

Лятото е в разгара си и вместо звездите да постват фотошопнати снимки от плажа - долитат лоши новини.

Напомпаната сръбкиня Биляна Дол вече няма да брани Валери Божинов от настъпателни плеймейтки. 


Всички малки котета вече са в стартова позиция, дъртото коте абдикира от ложето на нападателя. Някога талант, на който се възлагаха надежди да се превърне в голяма звезда, сега Божинката е изпаднал до нивото на кифлите и бръмчалки. И след време ще остане в историята само с крилатите си лафове и похожденията.
Малките котета вече могат да се облизват за своя Повелител

"Не става въпрос, че любовта помежду ни е изчезнала, а за болестния му нагон да я задоволява с други жени, от което ме боли", обяви на раздяла 44-годишната Дол.

"Малко коте, секс искаш ли?" отново става актуален въпрос сред селскостопанските труженички, които неуспешно се опитват да се влеят в родния шоубизнес. Има и една малка уловка. Най-вероятно на бъдещата държанка на Валери ще й се наложи да живее в Ню Йорк. Българският Ню Йорк. Защото футболните качества на Божинов най-вероятно пак ще го отведат в Ботев Враца.

Още една раздяла е факт, макар че едва ли ще шокира някога. Софи и Гринго вдигнаха пищна сватба, занимаваха ни с намеренията си да си народят куп деца... Но сватбата им се оказа прибързана, връзката разбита, а Софи няколко седмици ходи с гипс. Според мълвата - след бойна среща между двамата уж обичащи се. Макар и непотвърдено от фолкпевицата и Гринго, източници твърдят, че двамата са се развели вече и документално.

Софи се ожени, а според слуховете и бързо се разведе с Гринго

Заговори се и за още една раздяла - на Сашка Васева и съпругът й Христо. Тя обаче отрече и заяви, че двамата дори наскоро празнували 20 години брак. "Кой се интересува дали се развеждам или не?". Ами ето заради това признание заслужава един бис. Да, никой не се интересува и най-важното е и че носещата някога прякора Дупнишка Мадона е наясно с това.
Сашка Васева била пред развод? И тя знае, че на никого не му пука

Мария Илиева отдавна се раздели с бащата на детето си, а той сякаш затвърди мнението, че е попаднал случайно в живота й. Георги Михайлов отведе пред олтара годеницата си Владислава в София, а церемонията е била скромна и пред най-близките им.

Тъй като обзорът няма как бъде само с раздели, нека преминем към новата реколта плеймейтки. Момичетата, които се надяват, че с явяването си в един конкурс ще могат да намерят мъжа на живота си, ще заплуват в пари и слава. Най-често мечтите им се разбиват бързичко, но това е друг въпрос. А и винаги могат да станат инфлуенсърки. Малко голи гърди, няколко хиляди последователи и току-виж някой се излъгал да им даде някой лев да рекламират евтини рокли, бански или съмнителна козметика.

Чудото понякога става и някои от девойките наистина се реализират - най-често като държанка на някой бизнесмен, чийто бизнес е същият като по-горе описаната козметика.

Победителката щяла да стане ясна на 1 ноември. Датата е тъпо подбрана, защото тогава честваме народните будители, а повечето от тези момичета и ерекция не могат да събудят.

Какво имаме тази година? Бъдеща учителка, политоложка, волейболистка, певица... Те вече дефилираха в София, Пловдив, а днес са във Варна.


Вижте всички претендентки в нашата галерия:



 Александър Попов, Dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар