Зима

Зима
Пролет

29 юли 2019 г.

Когато (не) знаеш какво правиш, протестирайки срещу Гешев

И така „протестърски“, „умно и красиво“, все я докарват дотам, че да наливат вода в мелницата на Боко, Шиши, Цаца и компания...
 
Ясно е кой е Иван Гешев. 

Ясно е защо е потреса от издигането му като кандидатура за главен прокурор. АФЕРА е писала достатъчно за тая невъобразима особа на „правото“ и е излишно да се повтаряме за какво мракобесие иде реч.

Да видим обаче „отпора“.

Всичката ни работа „протестърска“ все такава – като кучето на нивата.

И така „протестърски“, „умно и красиво“, все я докарват дотам, че да наливат вода в мелницата на Боко, Шиши, Цаца и компания. Преди години точно така с голи цици и пърфоманси върнаха и бетонираха Бойко Борисов и ГЕРБ на власт, а после той ги напазари и хич не „протестираха“, като съюзнически с него и компанията му, се набутаха в НЕГОВАТА власт.

Сега протестират срещу Гешев, в което няма нищо лошо и е напълно резонно. Обаче.

Не разбраха ли, че онези, които водят парада на протеста, и така го капсуловат, трябва да се дръпнат назад, не разбраха ли, че хората не ги припознават като лица достатъчно чисти, за да им повярват, след като веднъж вече се подложиха на Борисов? Какво пречи Христо Иванов да спре да се изживява като „лидер“ и да се скрие някъде отзад, а да се даде път на харизматични фигури, които не са били рамо до рамо във властта с лицето Бойко Методиев Борисов, който не само „ти си го избра“, ами и той си ГИ избира?

Като ще се издига „гражданска“ кандидатура (каквото и да означава това), нямаше ли някой друг на когото да се заложи, а не на Бойко Атанасов? И натрапчивото пищене на „боец“ за него, не налива ли вода в мелницата точно на онези, които ръкополагат Гешев за своя бухалка, подобно на „екшъните“, които разиграваше как „били жена му“?

Друг не можаха ли да посочат, освен Бойко Атанасов, толкоз ли не видяха, че има далеч по-достойни и най-важното далеч по-големи професионалисти от Атанасов? Или – шурла-бурла, юруш на маслините, важното е „протест“ да има с „алтернатива“?!

Да де, ама като се бунтуваш срещу откровено мракобесие и професионално безхаберие, трябва да не влизаш в „сценария“, издигайки синхронично подобна слаба кандидатура, а да извадиш сравнение с безспорно убийствено по-добра фигура, която да разбие Гешев даже със споменаването на името й.

С всичките си действия умните красиви „протестиращи“, дори и без да искат, работят индиректно за Гешев и Чорбаджиите му.

И това е едната страна на „опозицията“.

За другата така наречена страна на „опозицията“, в лицето на червените корнеловисти, даже няма смисъл и да говорим. Те пък мълчат за кандидатурата на Гешев като пребити. Защо мълчи Корнелия Нинова – няма нужда даже и да се напъвате, за да се сетите.

Вече даже по-страшно от това, че Хунта ни управлява, е, че и „опозицията“ е също толкова нефелна, като Хунтата.

На тоя фон Гешев първо трябва да благодари не на Оня, който го избра, а на… „опозицията“.



Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар