Есен

Есен

17 юли 2019 г.

Ирина Шейк - за брака, майчинството и тайните на шоубизнеса пред Harper's Bazaar (галерия)

„Трябва да бъдете искрени към себе си и към децата си, защото иначе цял живот ще живеете в лъжа.“
 
Ако мислехте, че раздялата с Брадли Купър ще се отрази зле на Ирина Шейк, жестоко сте се излъгали. 

Руската моделка вече е на корицата на ново списание и изглежда по-добре от всякога. На страниците на Harper's Bazaar тя разкрива всичко за брака, майчинството и тайните на шоубизнеса.

За страничните наблюдатели може да изглежда така, че Ирина е перфектна във всяко едно отношение. На което и светско събитие да отиде, тя успява да прикове погледите към себе си. Фактът, че е майка на двегодишна дъщеря и успява да притежава такава фигура, я превръща в идол за много момичета по света.

Но Ирина признава, че всъщност и тя е човек като всички. Невинаги успява да изглежда добре, а това, което хората виждат по събития и подиуми, е резултат от непрестанна работа и невероятния професионализъм на нейния екип. „Понякога не изглеждам като модел, а като обикновен човек“, споделя тя.

33-годишната моделка говори открито и за скорошната си раздяла с Брадли Купър, която шокира света. За връзка, която се развива под светлината на прожекторите, беше разбираемо, че и краят ѝ ще бъде широко обсъждан.

Според Ирина, хората са имали такъв огромен интерес към нея и Брадли, защото всеки иска да има такъв бляскав живот. „Смятам, че е чиста проба любопитство.“ Макар в момента да е свободна, Шейк признава, че все още вярва в брака.

В момента моделката отглежда своята двегодишна дъщеря Леа, която споделя с Брадли Купър. Според нея, единственият подход към децата е честност. 


„Трябва да бъдете искрени към себе си и към децата си, защото иначе цял живот ще живеете в лъжа.“ Шейк е против стереотипите, че веднъж станеш ли майка трябва да забравиш за себе си.

Тя и до днес избира по-провокативни тоалети, които показват перфектната ѝ фигура и се гордее с това. 


„Защо трябва да променяш себе си и това как се чувстваш, само защото си станала майка? Аз не вярвам в това“, категорична е Ирина.

Освен за личния си живот, тя сподели и няколко неща от кухнята на моделите. Наскоро Шейк се появи в реклама на Moschino за кампанията им есен-зима 2019-а заедно с Джиджи Хадид и Джоан Смолс. Ирина не прави компромиси със себе си, за да угоди на дадена агенция. Тя признава, че е имало агенти, които са ѝ казвали да си подстриже косата, но тя не се е съгласила.

Съветът ѝ към младите момичета е да не слушат хорското мнение. Всеки трябва да се научи да обича себе си и да се чувства добре в собствената си кожа. 


„Важно е да знаете какво искате вие и да се придържате към това“, категорична е Ирина.

Няма коментари:

Публикуване на коментар