Зима

Зима
Пролет

13 август 2019 г.

Жегите ги пощуриха

Имам сериозни подозрения, че чуждестранните журналисти се обръщат към него, когато трябва да поотпуснат напрежението и да развеселят читателите...
 
Бившият, въпреки призивите ми към здравните специалисти да вземат мерки, днес се е излагал не само на слънце, но и пред "Франкфурт Алгемайне Цайтунг". 

Приемайки присърце всяка прищявка и хвалба на Баце, Бившият директно в Германия заплаши Фолксваген, че ако инвестира в Турция, щели да навредят на имиджа на Германия на Балканите.

Имам сериозни подозрения, че чуждестранните журналисти се обръщат към него, когато трябва да поотпуснат напрежението и да развеселят читателите. И те да видят, колко по-зле от Меркел има и какъв късмет са извадили с управляващите, защото може да бъде и много по-зле.

На първо място, като си представя Германия къде точно я боли какво мислят за нея и какъв й е имиджа на Балканите, предпочитам да замълча. Те решават какъв да им е имиджът. И къде да инвестират. И изобщо не им дреме за думите на човек, който дори в родината си е станал за смях и на кокошките.

На второ място, отчаяното и паникьосано лобиране за завода на Фолксваген да е в България, показва безпомощността на нашенските политици. А твърденията колко диктаторска държава е Турция и как ще им пострада имиджа като си партнират с Ердоган, показва умствена недостатъчност и пълна политическа некадърност. Ердоган може и да е диктатор, но всички искат да търгуват с него, за разлика от Баце и компания. Да не говорим, че турците в Германия ще одобрят решението и то ще е още една връзка между двете държава.

А какво има да предложи Баце освен корупция, разбити пътища, неквалифицирани работници и изнудване? А Бившият става за смях на всички, като неадекватно се изказва навсякъде по всичко, от което не разбира! В случая прави мечешка услуга на всички. 


Спрете го, вече не се издържа! Моля, ризата с дълги ръкави...


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар