Зима

Зима
Пролет

11 септември 2019 г.

Как тъпанарите от прокуратурата и службите направиха „русофилите“ герои

Само идиот може да отиграе поръчка така!
 
Първи го написа АФЕРА още при избухването на порно скандала с вибратори и всякакъв друг буламач, впрочем, компромат изтекъл от… МВР на Бойко Борисов.

Целта на омаскаряването беше да бъдат притиснати „десните“, за да прелеят гласовете си на балотаж към ГЕРБ Йорданка Фандъкова, а не за Мая Манолова. 

Докато дослуците и договорките течаха, с пуснат от ГЕРБ Плевнелиев напред, режисьорите и слугите се престараха и осраха, естествено, защото мозъчния им материал е толкова – и лидерите на „десните“се усетиха, че именно Бойко Борисов ги е изпържил, и зациклиха с „преговорите“.

Боко обаче държи целия ресурс и на държава, и на служби, и на прокуратура, и на ъндърграунд, и се хвърли да маже цапаното дупе с още тиква.

И бум – трас! – гръмна „шпионски“ скандал без шпиони! Дунанма да става, че да се угоди на „десните“, които априори са свирепи русофоби.

Гешев, Цацаров и цялата пасмина, наречена спец.служби, затърчаха да изпълняват поръчката и арестуваха и обвиниха „шпиони“, както и изгониха за 10 години Леонид Решетников да влиза в България. /Впрочем, какво копи пейст с Костов и изгонването на Чорни, а?!/

Как тъпанарите от прокуратурата и службите направиха „русофилите“ герои?

Още за предишното ръководство на „русофилите“ обществена тайна бе как „въртят едни пари“, че чак и руснаците бяха побеснели как тия кинти дават фира. Нататък дойде ново ръководство, начело с Николай Малинов, за който пък още по-голяма обществена тайна бе, че още преди години беше забъркан с контейнери с контрабандни цигари и сега внимавайте! – това го има ОТКОЛЕ в службите, които днес си бъркат обаче в задника за да вадят… „шпионство“. Обществената тайна не бе никаква тайна за деятелностите на „въртя едни пари“ на Николай Малинов.

Вместо служби и прокуратура да го заковат заради това и за криминално престъпление, те го възпроизведоха като… герой, заедно с всите „русофили“, обявявайки ги за „шпиони“.

На всичкото отгоре набутаха в лъжовната си сказка манипулативно и Виваком с пълни манипулации, а за мерудия турнаха и Цветан Василев, щото в тая държава всичко се върти около… Цветан Василев. Боко и Шиши ги пазят като ония си работи в слиповете.

Защо?

Защото са тъпи дървари, когато им се постави поръчка. А поръчката е… шпионство, което посмъртно няма да докажат, както и пране на пари, което посмъртно не са доказвали досега с когото и да и било.

От цялата идиотия на обществото трябваше да бъде внушено, че става дума за шпиони, които работят в полза на Русия против сегашната власт.

Същата власт, на която лижат задника иначе „независимите“ прокурори Цацаров и Гешев.

Обвинение толкова безумно, че мигом превръща „русофилите“ във всенародни герои.

И ебава майката както на Борисов, така и на надупените му прокурори и службаши.

Защо изиграха тоя пошъл цирк?

Първо, за да угодят на русофобството на „десните“, които до откат ще бъдат ухажвани, купувани, напазарени, за да прелеят гласовете си на балотажа за Фандъкова.

Второ, за да ударят естествено и президента Радев – покрай – нерде, не – генерал Решетников, като го изгонят за десет години и го превърнат в чучело, което едва ли не е по-мощно от Путин, че да ебе майката на Борисов и цялата му властова компания. Чрез идиотските лайняни медии пък Радев веднага е апликиран, като че заради Решетников е спечелил изборите. Баси, идиотите!

Трето, за да се пъчи Гешев с поредната идиотия, наречена битка с нам си кого и с нам си какво, преди да бъде избран като най-мракобесния главен прокурор, след най-мишковидния, а след него пък най-позорно византийски дупещия се на кликата на Мафията, която ни управлява.

Четвърто, за да угодят на поръчката на „евро-атлантическите“ си чорбаджии, за които си мислят, че ще хукнат да ги спасяват, когато дойде времето за „разплатата“ и „рестото“.

От цялата простотия на гешефтарско-цацаратурската прокуратура и пробитите и продажни спец.служби, накупени от американците като семки, резултатът е печален отсега:

Първо, де кой не беше русофил и той стана.

Второ, даже и „десните“ се усъмниха, че цялото това активно мероприятие пак им подлага динена кора.

Трето, подложиха Боковота власт на тепсия на „руското ресто“, за което като „виден шпион“ АФЕРА пише от месеци, както и информира за всяка негова стъпка, стъпки, които прекрасно се знаят както от службите, така и от цацаратурата.

Сега вече наистина си купете пуканки и се наслаждавайте какво иде.

Отсега мирише на… Сещате се на какво.



Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар