Зима

Зима
Пролет

8 септември 2019 г.

Порно скандалът изтича от МВР

Боко бесен, че е развален дослука с "десните" за прехвърляне гласове за балотажа
 
Активното мероприятие „порно скандал“, свързан с приятелката на десния кандидат Борислав Игнатов, се стовари с пълната си сила върху режисьорите му и изпълнителите на поръчката. 

Така се случва, когато тъпанари стъкмяват „сготвянето“ и още по-големи тъпанари го изпълняват.

Всичко стартира от пласирането на Росен Плевнелиев към „Демократична България“, разбира се със знанието на Бойко Борисов, за договяране с „десните“ за преливане на гласове при балотажа за кмет на София в полза на Йорданка Фандъкова. И на десните, и на гербаджиите им е ясно, че Игнатов няма как да стигне на балотаж. А голямата заплаха се нарича Мая Манолова.

Така Плевнелиев започва рейд на договорки с „десните“, които иначе, ако ги питаш никога не били висели по дуварите на Боко. Разбира се, това става зад кулисите, дори и за феновете на „десните“.

Сценарият обаче очевидно излиза извън контрол.

Порно компроматът, който очевадно е стискан за да бъдат опитомени „десните“ за балотажа в полза на Фандъкова, всъщност се намира в… МВР!

Приятелката на Борислав Игнатов е подала жалба в МВР преди години за изнудване именно заради тези порно кадри, качени в порно сайтове. МВР нищо не прави по въпросното изнудване, но пък кадрите естествено стигат до… Банкя, и после до… Пик, естествено.

Така режисьори и сценаристи си мислят, че са си опекли манджата и са гилотинирали „десните“.

Обаче.

Издънката става, когато за лидерите на „десните“ става ясно, че именно от МВР, респективно Боко, излиза порно компромата и така се торпилират договорките и действията на парламентьора Плевнелиев към десните да прелеят гласовете си на балотажа за Фандъкова. И Боко сега е бесен именно заради това, защото от много акъл, мероприятието с компромата е унищожило „договорились“ между десните и ГЕРБ за балотажа, зад кулисите, естествено.

Пик се опитва да замаже участието на Боко и МВР, вадейки версията, че сами открили порно кадрите в порно сайтове, като че ли от Пик денонощно кесят в порно сайтове, начело с Недялко Недялков. И премълчават кой от МВР или от Банкя им посочи къде да ровят.

Така или иначе, порно компроматът подгизна Игнатов отвсякъде, както и ГЕРБ впрочем, както и Боко, който сега трудно ще разчита на договорка с Атанасов и Христо Иванов, освен ако не отвори кесията много, много дълбоко.

На практика притискането на десния кандидат бе заради гласовете на десните, които ще трябват на ГЕРБ за да победят Мая Манолова на балотажа.

Като всяка гербеджийска тъпа конспирация обаче, сами се нахакаха от престараване.



Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар