Зима

Зима
Пролет

7 септември 2019 г.

ТЕ и недялковщината вече са трупове и вонята им се стеле над територията

Недялко и неговият Пик отдавна са медийният ретранслатор на властници и магистрати. Уродлива, но любима рожба на статуквото...
 
Недялко и ПИК написаха некролога на статуквото. 

Мислеха, че са издали смъртен акт с порно компромат на един от кандидатите за кмет на столицата, но всъщност разкриха лицето на задкулисието в цялата му уродливост.

Надигна се вълна от възмущение в мрежата. Някъде в потайните клоаки на Злото обаче се надига вълна на възхищение. Поръчителите са доволни и са потупали по рамото изпълнителя. А в джобчето му не дрънкат „семки и бонбонки“…

Дори порното, когато е професионално, може да не е толкова гадно. Порното в политиката, журналистиката и като начин на мислене обаче е мръсно и гадно. Защото цели унижение, сриване и отстраняване на опонента. Става и за убиване. Ако вече без пет минути главният прокурор Иван Гешев предостави кадри от някои „процедури“, прилагани на бившата кметица на „Младост“ Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова от ареста на недялковците, те ще ги публикуват с вдъхновението на ратай, зърнал жълтица...

Недялко и неговият Пик отдавна са медийният ретранслатор на властници и магистрати. Уродлива, но любима рожба на статуквото.

Забележете кои и как защитава недялковия сайт и кои напада като стоножка. Цацаров дори му изпрати хвалебствено послание за някаква годишнина, а политици се снимаха с него и Пеевски, решени да останат в историята на дъното.

Недялко знае, че кафявата журналистика го прави недосегаем за НАП, КПКОНПИ, ДАНС, ГДБОП и прокуратурата. Защото кафявото е официалният цвят на кукловодите.

Защо обаче никой не повдига въпроса: Откъде Недялко се е сдобил с шокиращия компромат? Кой му осигури тази помия? Сам или друг „журналист“ от сайта? Айде, бе.

Подобни компромати винаги идват от хора, които искат опонентите на техния избраник да бъдат очернени и размазани, както обича да се изразява един от покровителите на недялковщината. За същия покровител се говори, че притежава богата колекция от подобни компромати и това му осигурява господстващо положение в политико-мафиотския елит. За нацията е осигурен комфортът на кочината.

В цялата свинщина обаче има и нещо положително - вече няма съмнение кой Кой е. 

Защо да си цапам ръцете, като притежавам медии, - казал един известен политик.

Това не е краят на Недялко, да не се залъгваме. ТЕ ще го защитят, макар публично да му дръпнат леко ушите. Той им е нужен. Но вече са трупове - всичките. И вонята им се стеле над окупираната територия...

Кафявото му отива...

Огнян Стефанов, Frognews.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар