Пролет

Пролет

1 октомври 2019 г.

В МВР текат разпити за побой в БНР, разследват девера на Силвия Великова

Грозният инцидент се е разиграл в нюзрума на медията преди дни, а сигналът за него е подаден от пострадалия репортер Добромир Видев
 
В МВР текат разпити за побой в БНР. 

Образувано е досъдебно производство, което се наблюдава от Софийска районна прокуратура, заяви директорът на СДВР Старши комисар Георги Хаджиев във връзка с подадения сигнал за физическа саморазправа.

Грозният инцидент се е разиграл в нюзрума на медията преди дни, а сигналът за него е подаден от пострадалия репортер Добромир Видев. По думи на директора на радиото Светослав Костов, до инцидента се е стигнал, след като Добрин Йотов, който е девер на Силвия Великова и също като нея и брат й работи в радиото, е нападнал Видев.

Нападението преди десетина дни е било предшествано от разговор, по време на който Видев се е интересувал по каква причина два негови журналистически материала не са били излъчени. След физическата саморазправа пострадалият репортер сам отишъл в „Пирогов“ и си извадил медицинско.

Разследването се води от 4-то РПУ в София.

„Разпитват се свидетели и се изземват записи от камери“, уточни директорът на СДВР, който увери, че разследването ще приключи в установения от закона срок, съобщава Дарик.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар