Зима

Зима
Пролет

20 октомври 2019 г.

Долу ръцете от Левски, доноснико!

Агент Албърт, не пипай с мръсните си ръце и уста Апостола на свободата!
 
В момента агент Алберт /Коритаров/ си позволи да сравни Васил Левски, Апостола на свободата с Джок Полфрийман. 

Толкова гнусно и злобно изказване, и то от човек, от когото се гнуси голяма част от българския народ заради доносничеството му за Шесто управление на Държавна сигурност, никога не е било казвано публично.

Според доносникът, българският народ носел на ревера си национален герой, който бил убил ратайче и бил просто убиец. Който бил осъден на смърт не заради революционна дейност, а заради убийства като престъпник. Мерзко е дори да се повторят думите, които този обществен отпадък си позволи да каже за най-святата личност на България!

Какви тъмни времена за България. Когато на власт и на почит са доносниците и крадците, а светините и героите ни са поругавани и осквернявани. Престъпниците, които са най-отгоре във властта, искат да окалят и омърсят всичко, да не остане нищо свято и героично, нищо, в което да вярваме и най-вече - НИЩО, С КОЕТО ДА ГИ СРАВНЯВАМЕ!

Журналистката от Нова се опита свенливо да се противопостави. Аз на нейно място щях да му шибна един шамар и да го изгоня от студиото. Думите му са равни на национално предателство.

Доносници, мутри, герберунгелчета, не си позволявайте дори да произнасяте имената на националните ни герои и светини! Не мърсете имената им като се сравнявате с тях или ги критикувате. Не сте достойни дори праха от обувките им да избършете!

Как така допуснахме подобни кални боклуци да ни дават поучения, да ги гледаме по медиите и да ги цитират като някакви капацитети! Гнусно, мерзко и жалко!

Агент Алберт, не пипай с мръсните си ръце и уста Апостола на свободата. Не си достоен дори името му да произнесеш!



Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар