Зима

Зима
Пролет

26 ноември 2019 г.

Борисов е чао! Путин вдигна топката на Тръмп и той я отигра. Всичко останало е пунта-мара

Отдавна има втори план зад нещата, които стават и които предстоят, и който има второ зрение за нещата, го усеща...

И сега след всички възторзи, лиготии, лигавщини, селяндурски пиар, слугини джурналистки, летели до левия ташак на Бойко Борисов, след ау, оу, аху иху, голям кеф, че сме върли натовисти и сме продадени, АФЕРА ще ви каже нещо различно.

А що е рекла АФЕРА, все е вярно.

Ако гледате т.нар. големи телевизии, ако четете слугинажа, наречен „журналистика“ в България, ще останете с впечатлението, че Бойко Борисов е сътворил нещо нечувано, невиждано и грандиозно в САЩ.

Всички видяхме гротеската. А по-наблюдателните съзряха и красноречивите мимики по лицето на Бойко Борисов. Това му е хубавото на Боко, че никак не може да скрие, когато е в цунг-цванг.

Бла-бла американските визи, бла-бла енергийни хъбове, газ от майна си райна и прочие бла-бла. Кип смайлинг клоунски роли на Тръмп – ах, колко ви обичам народа, страната и премиера дори.

Руска заплаха, екстремизъм, руски шпиони, които Боко Тиквата така и не може да обясни на Тръмп, умиление на Боко как майка му го гледала от Горе, докато Тръмп го вмести между едно куче и избора между две пуйки.

Обаче.

От горе Бойко не го гледа само майка му. А и… Георги Илиев.
 

Това за негово сведение, ако нещо е забравил откъде иде и накъде се е запътил.

Иначе: Путин просто вдигна топката на Тръмп и той я отигра прелестно актьорски.

За сведение на „квадратните“, САЩ не са монолитни като власт и сила – а „новите“ са на договорились с Путин, докато „старите“ са точно онези, които продължават да крепят такива като Цветанов. Тръмп е с „новите“. Така че не е простичко да кажеш „Америка против Русия“.

АФЕРА отдавна пише, че има втори план зад нещата, които стават и които предстоят, и който има второ зрение за нещата, го усеща.

Боко е пътник. Борисов е чао. И той го знае. Путин и Тръмп разиграват играта и Путин вдигна топката на Тръмп – с пунта-мара приказките „руска заплаха“, „руска агресия“, „Варна – натовски център“…

Платноходките на Боко по Черно море са само идиотизъм, с който се лашка между двамата, с единствената мисъл – ФИЗИЧЕСКИ да оцелее и да се спаси.

Постигна го. Никой няма да го думка. Просто му е казано, че е чао.

Въпрос на около три месеца за да бъде отигран спектакъла с поредното му абдикиране.
И той го знае.

Сега след резките дъра-бъра – натовски център във Варна, борба с руската агресия, газ от майна си райна, ще има руски ответ. Но не веднага. Путин е майстор на търпението. И ще го нахака точно както с наградата на „руския шпионин“.

И за да не бъде „руското ресто“ очевадно и изтълкувано като самоцелно, Тръмп бе забивачът на топката, вдигната от Путин.
Защото нали няма идиот, който да си мисли, че Путин и Тръмп са врагове?!

Така Борисов бе /из/игран от Тръмп. И е чао.

Въпрос на още мъничко време. АФЕРА никога не е писала празни приказки за „руското ресто“. То предстои.

Изобщо не бе случайно като знак и това, че часове след цирка „Тръмп-Борисов“, президентът Радев подписа указа за назначаването на Иван Гешев.

АФЕРА написа още преди месец, че от „разпни го“ предстои „осанна“, защото Гешев е зареден с „мисията“ и „поръчката“ да коли и беси брутално. Много, много ще бъдете изненадани що успокоени боковисти и гербаджии ще паднат под ножа. А Гешев е избран, защото за подобна хава трябва брутален тип без никакви задръжки. Стерилен перфектен юрист за такава сеч не става.

Радев е хаберлия. Затова и разигра топката с връщането само за да задоволи уж общественото недоволство. Но е хаберлия още от началото на Пъзела.

Боко ще спаси кожата. Дотолкова за да бъде невредим, когато се засили към Брюксел да им охранява портите. Или тоалетните.

Руснаците чакат мига си търпеливо. Да спрат тока на „координационния център на НАТО“ във Варна.
 

Как – поживьом, увидим.

На въпрос на руски журналист в Белия дом защо е избрал да купи американски самолети, а не руски, Борисов отговаря „защото сме в НАТО и ЕС. Спасибо и досвидания“.

Още малко даян му е майката. Ще бъдат предизвикани събития, ще има остри мероприятия, сценарирано ще бъде предизвикано „хвърляне на кърпата“ от Боко. Спасибо и досвидания.

Това, което иде, няма КОЙ да го спре.

Кой разбрал, разбрал, що е рекла АФЕРА, все е вярно.



Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар