Зима

Зима
Пролет

2 декември 2019 г.

Intelligent Music Project с европейско турне през февруари

В турнето Intelligent Music ще представят последния албум Sorcery Inside, както и Life Motion, който ще излезе през януари 2020
 
През феруари 2020, Негово Рок Величество Simon Phillips (Toto), чудовищният глас Ronnie Romero (Rainbow) и прогресивният вокал от Лондон Richard Grisman (River Hounds) ще изпълнят хитовете на Intelligent Music Project.

В европейското турне на Intelligent Music те ще представят последния албум Sorcery Inside, както и Life Motion, който ще излезе през януари 2020. Към звездното трио ще се включат едни от най-добрите български музиканти: Стоян Янкулов–Стунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол и Самуел Ефтимов.

Sorcery Inside е четвъртият албум на създателя на Intelligent Music Project – д-р Милен Врабевски. За пореден път в този изцяло български музикален проект се включват легендарни музиканти като Simon Phillips (Toto), Carl Sentance (Nazareth), Richard Grisman (River Hounds), John Payne (ex-Asia) и Joseph Williams (Toto), които са оставили своя несравним почерк върху 12-те нови композиции на д-р Милен Врабевски.

Билетите са вече в продажба!

21.02 Varna – Фестивален комплекс – зала I
22.02 Plovdiv – Драматичен театър
23.02 Sofia – Sofia Live Club
27.02 Amsterdam – рок клуб The Waterhole
29.02 Cologne – рок клуб MTC Cologne

Световноизвестният барабанист и автор на музика Simon Phillips участва в записите не само на барабаните, но и като музикален копродуцент, заедно с д-р Врабевски и Иво Стефанов. Групата на Simon Phillips, сформирана от него в Лос Анджелис веднага след поканата за участие в проекта, оставя своя почерк в парчетата от целия албум. Записите са направени през есента на 2018 г. в Brotheryn Studios в Калифорния от Simon Phillips и Ernest Tibbs (барабани и перкусии), Jesse Siebenberg (китари, вокали) и Dave Palmer (клавири).

Sorcery Inside съчетава в себе си химията и богатата и многопластова стилистика на всички предишни албуми на IMP (I-III) с акцент върху китарите и мелодичното прогресив звучене. Запомнящите се мелодии и динамичните рифове елегантно допълват страхотните вокали на Payne, Williams, Sentance и Grisman.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар