Зима

Зима
Пролет

15 декември 2019 г.

Подари радост и ароматно вълшебство за коледните празници с NESCAFÉ (галерия)

Специални идеи за подаръци - за повече радост и споделени моменти по празниците

С наближаването на коледните и новогодишните празници нараства и треската за празнично пазаруване и търсенето на точния подарък. 


Когато в забързаното ежедневие не ни достигат идеи за подарък за всички хора, които искаме да зарадваме, на помощ идва NESCAFÉ® с неустоими предложения. Тази зима кафе любителите имат възможността да се насладят на коледното пазаруване и да дарят радост и ароматно вълшебство на своите близки и приятели, избирайки между три нови подаръчни комплекта.
 

Всеки комплект съдържа различни видове чисто разтворимо кафе NESCAFÉ®, специална чаша и носи много топлина. Любителите на класическия вкус на NESCAFÉ® могат да открият подаръчен комплект, който съдържа 2 опаковки NESCAFÉ® Classic 250g и оригиналната чаша NESCAFÉ®. Комплектът се предлага с чаши с два лимитирани дизайна – за него и за нея, за да бъде максимално персонализиран и специален. Подаръчните комплекти NESCAFÉ® GOLD и NESCAFÉ® GOLD CREMA са елегантно и стилно предложение за подарък - потребителите ще могат да се насладят на богатия вкус на NESCAFÉ® GOLD, да отпият от специална стъклена чаша и да споделят с близки важните моменти заедно.
 

Освен идеи за прекрасни подаръци, NESCAFÉ® предлага и много рецепти за приготвяне на интересни кафе коктейли за запомнящи се празници. Могат лесно да бъдат открити в YouTube канала на NESCAFÉ® Bulgaria.
 

„NESCAFÉ® e водещата марка на пазара на чисто разтворимо кафе, изборът на хиляди за силен старт на деня или за споделяне и наслада през активния ден. Още от далечната 1938г. следва обещанието си за отговорно отглеждане на нашето кафе. Като лидери на пазара за нас е важно да предлагаме на хората не само 100% кафе с наситен вкус и аромат, но и да обогатяваме истинските важни моменти за тях и техните близки, каквито са и Коледните празници всяка година“, сподели Ралица Татова, Бранд мениджър Чистo разторимо кафе NESCAFÉ® България.
 

Realzoom.org

Няма коментари:

Публикуване на коментар