Лято

Лято

15 януари 2020 г.

Номинацията на Емил Димитров-Ревизоро за екоминистър е триумф на отрицателния подбор в най-бедната и най-корумпираната държава в ЕС

Отрицателният подбор във властта ще се ликвидира, когато лекарите в правителствената болница се уволнят и министри и депутати се лекуват от ревизори, историци и финансисти...
 
Номинацията на Емил Димитров-Ревизоро за екоминистър е триумф на отрицателния подбор в най-бедната, най-болната и най-корумпираната държава в ЕС.
 

Но какво да очакваме от номиниращия Ревизоро за министър, след като самият той бе катапултиран за военен министър с диплома по история, с нула познания по военно дело и без нито един ден трудов стаж извън партийната си централа на „Пиротска“. По тази сбъркана логика за здравен министър избраха не лекар, а финансист.
 

Отрицателният подбор във властта ще се ликвидира, когато лекарите в правителствената болница се уволнят и министри и депутати се лекуват от ревизори, историци и финансисти. А директор на болницата стане партиен секретар с пожизнен мандат. С предимство - от Банкя!

Велизар Енчев

Няма коментари:

Публикуване на коментар