Зима

Зима
Пролет

20 февруари 2020 г.

Селските глашатаи на ГЕРБ

Естествено, всичко това се предава онлайн и по телевизиите от отбраните мисирки на властта, държачки на микрофони...
 
Ама много ми хареса идеята на ГМР шефове на агенции, а защо не и министерства и главния прокурор например да ходят по площадите, да обикалят и да реват високо какво се случва. 

Ей например главния прокурор, нахлупва каскета, взема един тъпан и отива в центъра примерно на Варна и започва да крещи: “Преборих битовата престъпност, преборих битовата престъпност, преборих битовата престъпност”. 

А в центъра на София, обикаля три пъти около ЦУМ, бие тъпана и реве: “Божков ще ни го докарат в чувал, Божков ще ни го докарат в чувал, Божков ще ни го докарат в чувал!”. 

Естествено, всичко това се предава онлайн и по телевизиите от отбраните мисирки на властта, държачки на микрофони.

На ГМР пък предлагам да отиде по врачанските села, на мегданите и пак с тъпан да реве: “Просперирате, просперирате, просперирате!”.

Освен напълно безплатното удоволствие и кеф на материала, по този начин управляващите ще влязат в пряк досег с народната любов, нищо чудно даже да ги дарят с излишни узрели плодове и зеленчуци, а защо не и с яйца, те са полезни за холестерола, а очевидно артериите на ГМР са задръстени от сланината и маста, които е ял, преди да докопа властта.

По този мил народен обичай за уведомяване на населението, ГЕРБ ще усетят физически народната любов, даже по няколко пъти. И не е лошо като тръгнат с тъпана да уведомяват, да си носят и смазочни материали, че със сигурност ще им излезе късмета, ако материалът е по-изнервен!



Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар