Зима

Зима
Пролет

22 февруари 2020 г.

Нещо за „руското ресто“, а?! Но... ещё не вечер!

Увеличават градусите на врящото олио, в което пържат Бойко Методиев Борисов!

От една година насам единствена АФЕРА регулярно ви уведомяваше какво се случва зад завесата, както в бизнеса така и в политиката. 


Месеци преди да започне РЕСТОТО и щавенето го прогнозирахме в точ. Що е рекла АФЕРА, все е вярно.

РЕСТОТО сред бизнеса преминаваше в т.нар. „официална“ плоскост – ония, дето с тях прокуратурата си пишеше червени точки, че уж тя ги е „заковала“ и „неофициална“ плоскост, която продължава и до днес. Неофициалното ресто е също толкова брутално, колкото и официалното, но тия, които са налазени мълчат и… плащат.

АФЕРА написа още преди половин година, че процесите към Промяна на мача ще се активизират през март 2020 година. Видно от всичко случило се през последния месец, прогнозата ни излезе желязна.

В средата на декември РЕЖИСЬОРИТЕ попромениха малко Плана, като „корекцията“ бе Бойко Борисов да задържи Властта до края на годината. И то на всяка цена. Не заради самия Борисов, а заради състоянието на държавата и опасението, че онова, по което стъпваме  – под КУХОТО, може окончателно да се срути.

АФЕРА написа още преди повече от половин година, че на Борисов му бе даден ултиматум и той действа, и действа и досега, изпълнявайки това, което му се казва – именно той да поднесе главите на „своите“ на тепсия… за отсичане. Успиването към Борисов е, че ще бъде… спасен. Нали се сещате обаче, успиване!

Както АФЕРА написа, от март започва истинското РАЗТРИСАНЕ при което Борисов още по-видимо ще показва, че не знае изобщо къде се намира.

Но ще го държат до края на годината, поне ще опитат, въпреки че първоначалния план на СХЕМАТА бе точно през март 2020 Борисов да абдикира.

Удържането на Борисов до края на годината ще даде възможност не само да се избегне резкия обрат, свързан и с икономиката, но и за да се подготви новия ПРОЕКТ, който да успее да развали утъпканата схема с едни и същи политически играчи.

Избухването на скандала с къщата в Барселона, който наистина е „претоплена манджа“ с единствената новост, че испанските власти официално разследват подставените лица на Борисов, показва, че или Режисьорите избързват поради възникнали форсмажорни обстоятелства, или че просто Борисов е решил да се издърви на тия, които го ръководят, и му се показва… тоягата. Още повече, че АФЕРА написа преди година, че на Борисов му е казано: „или… или…“. Многоточието след второто „или“ ви е ясно.

Впрочем, Борисов няма да се размине от РЕСТОТО.

Ще му бъдат образувани две-три дела, но не сега! А към края на годината.

Напред срещу него ще бъде пусната бившата му „дясна ръка“, сещате се от първия път коя.

Междувременно, само кретените могат да мислят, че избрания момент от президента Румен Радев да свали доверие от правителството на Борисов бе случаен.

Нищо случайно няма на тоя свят.

ПРОЕКТА ще изчака водевилния конгрес на БСП /АФЕРА поне сто пъти досега е подчертавала – не слагайте в една линия Радев и БСП, ще сгрешите!/ и ще обере „луфта“ преди посещението на Радев на 9 май в Москва при Путин.

На някои в продължение на повече от година им беше много смешно, когато АФЕРА вадеше конкретни факти и обстоятелства за онова, което се случваше и щеше да се случва, и го наричаше РУСКО РЕСТО.

Още ли ви е смешно РУСКОТО РЕСТО?!

Преди месец АФЕРА написа, че предстои падането „под ножа“ до края на годината на трима Големи бизнесмени, написахме и точно деня, в който Пеевски замина за Дубай, „защото е Жега“. Написахме и как близкия кръг около Борисов се цели в Пеевски, но и предупредихме, че Пеевски, предвид паралелната „служба за сигурност“, която притежава, ще е много корав залък за Борисов и компания. Още повече, че са скачени съдове.

Написахме и че ще предстоят ОСТРИ МЕРОПРИЯТИЯ. Поживьом, увидим.

„Балансиращият“ дълго време между руснаци и американци Борисов си помисли, че „американците“ ще го спасят.

Милият, така и не разбра, че на родна територия СЕ БИЯТ ДВА ЛАГЕРА ЯНКИ – едните, близки до Тръмп, другите, близки до онези, които поддържат Цветанов. Така и не разбра, че предстои своеобразна „Ялта 2“ и че Тръмп и Путин са на „договорились“.

Отърване няма да има.

Сега просто увеличават температурата на врящото олио, в което пържат Бойко Методиев Борисов.




Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар