Зима

Зима
Пролет

5 февруари 2020 г.

Един ден в държавата на мисирките и келешите

Видиш ли, него народът го бил избрал. Грешка, Мутро, голяма грешка...
 
Топ-келешът на Територията, известен и като Главната Мутра на Републиката, логично е притеснен и както винаги в такива случаи, си изпусна много зле нервите и си показа пълната липса на първите седем години.

След като нарече журналистките “мисирки” (тук някак си едва се сдържам да се присъединя), а секретарят на Президента – келеш, се видя, че изобщо не е подготвен с адекватен отговор на изявлението на Президента Радев и както винаги, е решил с простотия да респектира.

Видиш ли, него народът го бил избрал. Грешка, Мутро, голяма грешка. Народът български не е този в гетата и този, който се продава срещу 50 лева на глас. Не можеш да твърдиш, че си избран от тези, които от страх за хляба си, са гласували за вас, за да има хляб за децата им.

Отдавна вече народът показа какво мисли за вас. Не ви е избрал. Вие се самоизбирате с манипулации и купуване на гласове.

И как за толкова много години във властта не се научи поне прилично да говориш, а се държиш като селски гамен, който си говори със съселянин, когото мрази. Дори американските ти господари вече ги е срам от теб.

Ти нямаш доверието на народа. Не си избран, а натрапен! И е време да върне властта на този, на когото принадлежи – на българския народ.

Защото, ако продължиш да управляваш, наистина само мисирки и келеши ще останат в тази земя, която ти превърна в бунище!

Българите няма да ти простим. Не сме те избрали. Но ще ти покажем къде ти е мястото!

Страхувай се!!!



Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар