Зима

Зима
Пролет

21 февруари 2020 г.

Путин пробутал чрез спецназ къща в Барселона на ГМР. Хибридна атака срещу обичаната ни мутра

Да види Путин, че на ГМР хибридни атаки не минават. Кой духал, духал. Кой взел къща, взел. Това е!
 
НИдялко скокна на барикадата да брани мутрата. 

Пик-ливото изданийце незабавно посочи като главен виновник за испанската публикация лично Владимир Владимирович. Явно Путин скучае, няма друга работа и по цяла нощ не спи и мисли какви компромати да измисли за най-големият си конкурент, великият вожд, забележителният капо ди тути капи, човекът, станал по-известен от него, самият Бойко Борисов. Завижда му Владимир Владимирович, то е ясно, не може да достигне до такива висоти като него, гледа го как се фотка с недоуважени лелки по селата и го наляга мъка. Та затова измисля това очерняне.

Защо точно Ел Периодико да е на издръжка от Путин, обаче не успях да разбера. Това да не ти е Пеевски да държи всички медии??? Леко съм разочарована, че не нарекоха испанският вестник жълт парцал, който е купен от Президента Радев /явно са решили, че за това обвинение само на Путин би му стискало/, дори не ги обвиниха, че са четвърторазрядно изданийце. Явно в бързината да оправдаят ГМР, са пропуснали всички аспекти на защитата. Че то и без това много атаки им се събраха напоследък.

Значи, да се разберем - нЕма любовница /всички знаем, че Баце е сам като куче, бау-бау/, нЕма къща /той си каза човекът, че всичко е на фирма на хора, които познава, ама не бил виждал/, нЕма пране на пари /Той си пере парите в пералнята в зайчарника/, нЕма Порше на любовницата /тя си го е заработила с честен магистрален труд/. Бе, изобщо, нема такива работи....

Както каза преди малко един приятел Петър Петров /шапка ти свалям за идеята/, Пацо Терасата да отиде да обиколи три пъти мегдана в Барселона и да вика: "Бойко Борисов няма къща и не пере пари!". Три пъти поне по три пъти на ден. Да повикат и всички испански медии, както и мисирки от България да го заснемат!

Да види Путин, че на ГМР хибридни атаки не минават. Кой духал, духал. Кой взел къща, взел. Това е!


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар