Зима

Зима
Пролет

10 март 2020 г.

Коронавирусът – оръжието на САЩ срещу Русия, Китай и Европа

САЩ отново си мислят, че това няма да ги засегне, че те са недосегаеми, че са богоизбрани
 
Ако някой си мисли, че коронавирусът се пръкна ей така от някакъв си пазар в китайския град Ухан, жестоко се лъже.

Подобни на коронавируса и самия той са разработвани отдавна в бактериологичните лаборатории на въоръжените сили на САЩ, пръснати из целия свят под прикритието на научни институти.

И когато Вашингтон се видя притиснат в ъгъла, когато видя, че чрез сваляне на цените на петрола, чрез санкции, чрез заплахи и търговски войни, този път не ще успее да разруши Русия и да се справи с икономическия си съперник Китай, кутията на Пандора бе отворена.

Резултатът от пускането на злия дух от бутилката вече е видим. Китай е принуден да отделя огромни средства, за да се справи с епидемията. Икономиката бавно, но сигурно влиза в рецесия.

Цените на петрола главоломно се сриват надолу, а с това САЩ се надяват да ударят Русия. Познат номер от времето, когато го приложиха срещу Съветския съюз.

Европа също бе наказана с коронавируса, защото си позволи дори за миг да мисли за независима от Вашингтон политика и да се изкаже за подобряване на отношенията с Русия.

Производството, търговията, транспорта, туризма и какво ли не още вече страда от ненормалната атака на САЩ за световно и еднолично господство.

Само, че САЩ отново си мислят, че това няма да ги засегне, че те са недосегаеми, че са богоизбрани.

За съжаление, тяхното био оръжие ще удари и тях. Било директно, било косвено.



Николай Михайлов, News-bulgaria.info

Няма коментари:

Публикуване на коментар