Зима

Зима
Пролет

6 април 2020 г.

Изтърваха го окончателно

Чух, че се готви подписка до синоптичката, да му пуска и да не го пуска по медиите, че се не трае вече...
 
Възмутена съм от психиатрите. Това вашето на нищо не прилича. 

Пациентите ви, вместо да си почиват в тапицирани стаи и да им говорите нежно и успокоително, търчат да ръсят бисери по медиите. Ето например Роско. Е, как се не спря. Чух, че се готви подписка до синоптичката, да му пуска и да не го пуска по медиите, че се не трае вече.

Разбирам от Роско, че заради Президента Радев не ни били пуснали в чакалнята на еврозоната. И заради БСП, разбира се. Да, ама според ГМР сме на черджето пред чакалнята, а вратата аха-аха да се отвори и да ни пуснат в антрето на чакалнята. Ми уточнете го това местоположение, де – на черджето ли сме, в антрето ли сме, в чакалнята ли сме! Че ни се изчака чакалото направо. Много добре помня, че миналият юли трябваше да сме влезли в чакалнята на еврозоната. Лично ГМР го каза. Как и защо останахме на черджето, той не си сподели! Ама аз не се съмнявам в неговите думи. Те на две не стават. Само на три, на четири и т.н.

Според Дескиният Роско, Президентът всял недоверие към еврозоната. Това го приемам като сериозно признание за влиянието на генерал Радев сред българите. Защото имаше и подписка против еврото и сериозен процент от българите и то повече от половината НЕ ИСКАТ в еврозоната. Защо и как Роско напира да влизаме там, откъдето всички искат да се махат, остава загадка. Или пък се обяснява по финикийски.

Та да попитам - Италия Е в еврозоната! Та каква грандиозна помощ получи от ЕС, че нещо не разбрах! Франция – също! Русия помогна на Италия, докато Брюксел пуйчеше над санкциите срещу държавите, които не искат да приемат мигранти и зелената сделка, където трябва да се разпределят едни трилиони евро. Защо и Италия, бе, Роско?! Сигурно Президентът Радев има влияние и там и нещо ги е убедил да не искат и да не приемат помощ от Брюксел?!?

И... Роско, понеже си капацитет необятен, един малък герберастки пенкилер – я обясни нещо по твоята тема за таралясниците от господаря отвъдокеансски – защо ще ги получим ЧАК 2027 година? Нали миналата година платихме почти три милиарда лева за тях? Нещо да коментираш? А? Или и там БСП и Радев са ти виновни!

Истината е, че ни прецакаха като камилчета, показаха, че нямат никакво уважение към ГМР и шайката му и че могат да правят каквото си искат, защото знаят, че тук управляват страхливи малоумници! Чакам коментар, Плювналиев!!!



Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар