Есен

Есен

30 май 2020 г.

Още ли вярвате, че има човеци в политиката?

Вие или сте отказали да мислите, или умишлено сте си заврели главите в пясъка, да не би случайно гледката да ви разстрои!
 
Вижте много внимателно този списък. Вижте милионите, посочени като в халваджийски тефтер. 

Всъщност подобни записки има и за много от нас - в тефтерите с вересии по селата. За предстоящи плащания.
 

Още ли вярвате, глупаци, че има някой почтен по върховете? Още ли вярвате, че има такива, които не крадат и не са се увъртели в корупция и кражби като в свински черва? Още ли, тулупи, вярвате, че политиците ще дадат сами властта при избори и няма да направят всякакви манипулации и фалшификации, за да запазят подобни сметки и в бъдещето???
 

Аз също съм виждала подобни списъци - на мастити бизнесмени, които си пишат на кой политик колко трябва да се плати като такса "спокойствие". Не си правя никакви илюзии. 

Как според вас се купуват джипове за стотици хиляди лева със заплата от 5000 лева? Как се купуват осем апартамента с обикновена държавна заплата? Вие или сте отказали да мислите, или умишлено сте си заврели главите в пясъка, да не би случайно гледката да ви разстрои!
 

Този списък е истината за разпределянето на порциите на територията. И едно име липсва. Очевадно липсва. Липсва НАРОД!!!Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар