Зима

Зима
Пролет

24 май 2020 г.

Проектът "Мая" се задейства

Българите толкова са отчаяни и обезверени, че продължават отново да вярват на проектите на статуквото, на стари муцуни, облечени в нови парцалки...
 
Онемявам от недоумение колко кратко време помнят българите. 

Как забравиха Мая как ритна БСП, след като стана омбудсман и партията повече не й трябваше, как се разграничи от нея. Как подкрепяше Истанбулската конвеция и продължава да я подкрепя. Как мъжът й единствен от БСП подкрепи сделката с Ф-16 и авансово плащане на милиарди левове.
 

Спомняте ли си, че Мая Манолова беше избрана за омбудсман с гласовете на ГЕРБ и одобрението на Борисов? Или вече забравихте. Тя обещава - вие вярвате. Ще кажа личното си впечатление - като омбудсман служеше за пощенска кутия - праща й се жалба и тя я изпраща пак до съответната институция с искане за произнасяне. Единственият път, когато вършеше работа, беше, когато се кандидатира за кмет. Е, някак си не вярвам, че тази й активност сега е за доброто на хората, а не за доброто на Мая.
 

Българите толкова са отчаяни и обезверени, че продължават отново и отново да вярват на проектите на статуквото, на стари муцуни, облечени в нови парцалки. И забравят как ги предадоха същите тези хора преди време!
Сядайте, изправяйте се, само че вярвате ли, че Манолова е почтена с вас? Не принципно - с вас, с хората?
 

Поне цирковете догодина ще са много като количество и стари като качество. Нищо ново. Борисов си отглежда патерици. Всеки момент очаквам другия "борец срещу ГЕРБ" - Слави Трифонов и той да се включи - избори идват, трапезата се подготвя отдалече. 

И само едно съм сигурна - народът няма да е там!

Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар