Зима

Зима
Пролет

8 юни 2020 г.

Отговорът ми е "ДА"!

Като ще е гарга, нека да е рошава!
Долу Хунтата!


 ОТГОВОРЪТ МИ Е „ДА!“!

С нескрито забавление наблюдавам истерията и паниката на ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ „ОПОЗИЦИОНЕРИ“ – НА ВСИЧКИТЕ!!! – след като тази сутрин Васил Божков сложи картите на масата със заявка за нов политически проект.

Защо отговарям с „Да!“?

Защото такива костовисти, като Методи Лалов, веднага изпищяха, че трябвало те да поведат хората на улицата и били погнусени от такъв, като Божков.

Да, де, ама тия костовисти не слязоха от дувара на Боко Тиквата и като ги чуя, ми идва да се хвана за кобура. И за разлика от Божков и досега не си признават пазарлъците, които години наред водят с Боко.

Колкото и да ви се струва абсурдно, НИТО ЕДИН ОТ ТАКА НАРЕЧЕНАТА ОПОЗИЦИЯ – ВСИЧКИ!!! – не проговори на острия опозиционен език, на който говори Божков. Език, който искат да слушат омерзените българите от крадливата Власт.

Всичките се притискват като недоузрели сливи и не смеят да гъкнат срещу Хунтата – ясно и категорично. Всички така наречени „опозиционери“.

Писала съм го вече – само идиотите мислят в черно и бяло и не разбират как са манипулирани на темата „лоши“ и „добри“. Животът и професията ми ме е срещала с много обявени за „лоши“ и още повече обявени за „добри“. И винаги съм разбирала, че „добрите“ са трижди по-страшни от „лошите“!

Да не говорим и за това, че всички т.нар. засега „опозиционни“ проекти са бъдещи патерици на ГЕРБ.

Бог винаги си знае работата! И много често използва точно „лошите“ за да доведат Доброто!

Защото вселенските закони не се подчиняват на Боко Тиквата и пасмината му, нито на МАНИПУЛИРАНОТО ТАКА НАРЕЧЕНО „ОБЩЕСТВЕНО МНЕНИЕ“, наложено и внушавано от надупените медии – мисирки.

И тъй като никога не съм изменяла на „Този живот е за смелите!“, като ще е гарга, нека да е рошава!

Долу Хунтата!


Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар