Зима

Зима
Пролет

12 юни 2020 г.

Лудостта на света

Нямам обяснение как нормални, интелигентни и образовани хора се поддават на подобно безумие...


Оказва се, че няма инфантилно и откачено нещо, което ако обслужва интересите на кукловодите на света, да не бъде прието за норма и за нещо правилно и морално.

Статуи на Колумб са съборени. Някаква статуя на британец, който бил избивал маори, също е съборена. Историята се отрича, за да бъдат издигнати на пиедестал низшите духом и търтеите.

Аз разбирам тези, които грабят магазини и си обявяват независима република. Това могат, това правят. Не могат да създадат нещо полезно, да се образоват и да постигнат нещо в живота си, затова искат да смъкнат другите до тяхното ниво. И това е в световен мащаб. Но нямам обяснение как нормални, горе-долу интелигентни и образовани хора се поддават на подобно безумие. Чувстват се виновни - за какво?!? На който не му харесва, вече не е роб и да си се връща при корените си. Кой ги е спрял?!??

Историята е важна. Защото тя е изградила цивилизацията. Цивилизацията е изградена от хора като Колумб, като адмирал Нелсън, като Томас Джеферсън, като хан Аспарух, братята Кирил и Методий, хан Крум, направил си чаша от черепа на врага си, от хора, които са се били и са побеждавали. Цивилизацията не е дело на низините.

Така е било. Така и ще бъде. Дори и тълпите да не са това, което бяха. Въпросът е - КОМУ Е ИЗГОДНО? Кой пусна духът от бутилката, за да обслужи своите болни и извратени интереси за господство над света?!

Глупави има навсякъде. Промити мозъци - също. И мислещите трябва да вземат мерки, преди разрухата да помете света и варварите да завладеят земята...


Няма коментари:

Публикуване на коментар