Зима

Зима
Пролет

17 юни 2020 г.

В играта сме само публика

В момента наблюдаваме филма "Кой ми... в гащите?", а пик-ливите и свински медии са вдигнати под тревога да защитават Онуй


ПИК този път изби рибата! Течал държавен преврат според Нйедйелко.

Според пик-ливите журналисти, НСО били направили снимките на пияния на мотика Онуй и надиплените пачки по 500 евро в чекмеджето. Толкова са се олели в опитите да го оневиняват, че обвиняват НСО, че те имали тези пари, били техни и те ги подхвърлили. То май това е сумата за издръжка на цялото НСО за години напред, ама нейсе. Да приемем.

Оправданията, че НСО е подчинена на Президента, могат да минат само пред неграмотни и неосведомени хора, които не знаят, че на практика това е формално, а оперативното ръководство се осъществява от други.

Добър опит, Нидйелко. Само че видимо Онуй е по-слабичък, макар и полегнал като тулуп напреки на леглото и положил морна глава върху пухена възглавница. Дори за пик-ливите трябва да е ясно, че снимките не са отсега, и дори не са от последните години. А някъде по времето, когато още Онуй беше в човешка форма.

Въпреки доказателствата, блеещият народ го оправдава, че това били монтажи, че какво лошо имало да има пари и пистолет. Все едно няма нищо лошо Ал Капоне да управлява държавата. Що един човек на държавна работа от 15 години да не е натрупал милиони евро /то май заплатите не ги плащат в евро, ама може и да ги е обърнал и то в новички банкноти да им се радва/. Как пък други не успяват? Явно е много спестовен... от закуски ги е пестил.

В момента наблюдаваме филма "Кой ми... в гащите?", а пик-ливите и свински медии са вдигнати под тревога да защитават Онуй. Само едно не разбират - това не е дело на човек от народа или някой обиден. Това са материали на голям играч, който просто си играе като котка с мишка с Онуй. И тепърва ще се нагледаме на зрелища.

За съжаление в голямата игра ние сме само мишките и публиката. Защото на това ниво свестни няма!


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар