Зима

Зима
Пролет

6 юни 2020 г.

Лешоядите на правосъдието

Правото и законите се изнасилват брутално пред очите на всички ни, а справедливостта остава химера, за която бленуваме всички...
 
Гешефтурата прекрати производството по преписката за Барселонагейт. Нямало данни за извършено престъпление.

Учудени има ли? Откакто мутрата е начело на държавата, неписано правило в наказателното производство е, че гербав виновен няма. Интересно е, че само по отношение на тях стръвно се спазва презумпцията за невинност, дори когато са ги хванали с ръце в касата.
 

Испанската прокуратура обаче продължава разследването. какъв е изводът - испанските прокурори са купени от Путин, Нинова и Радев /може и в обратния ред/, или са някакви наивници, които не си разбират от работата, докато Гешев е един бял орел /бе може и лешояд/ на правосъдието.
 

Едно дете в Барселона плаче. Не стига резила да имаш баща престъпник, че и да се отрече публично от теб. Е, на ГМР му е навик . Да се отрича от кръвта си. Да сте чули да говори за баща си?!? Милиционера? Само за дЕдо си, за когото злите езици говорят, че е пребит до смърт, заради мародерските си престъпления в селото. Но пък може и ГМР затова да си го харесва толкова.
 

Прокуратурата в България има една задача - да е бухалка срещу неудобните на гербавите. Правото и законите се изнасилват брутално пред очите на всички ни, а справедливостта остава химера, за която бленуваме всички.
 

И това поредно безобразие доказва тезата ми, че системата трябва да се прочисти изцяло и до дъно. Защото е зловонна и прогнила. И лешоядите и хиените да бъдат прогонени от нея.


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар