Зима

Зима
Пролет

13 юли 2020 г.

Мутрите се подиграват

Българи, мутрите трябва да бъдат изхвърлени безпощадно и до корен. Но и трябва да бъдат съдени...


Няма нормален човек, който да не е отвратен от поведението не само на управляващите, но и на част от съдебната власт.

Пребитите млади хора от полицията си го търсили, а МВР щяло един месец да разследва, какво се е случило, при положение, че дори в чужбина видяха видеото от побоя. НСО не знае какво прави при Доган и защо забранява достъпа на български граждани до публична държавна собственост. Министърът на правосъдието коментира Спондж Боб във връзка с политическата обстановка. Соросоидката Сачева обяснява, че били много заети и затова нямало да подават оставка....

Главният прокурор, освен скандалният начин, по който беше избран въпреки протестите не само на юристи, но и на много граждански организации и български граждани, пряко се намесва в политиката в полза на управляващите. В най-корумпираната европейска държава главният прокурор се занимава с кокошкарски престъпления и с публикуване на лични чатове по медиите, а обвинения се повдигат заради споделени публикации в медиите. Това не е сериозно, българи.

За тридесет години политиците се почувстваха безнаказани. Точно заради нежната революция. Мислят, че най-лошото, което може да им се случи, е да напуснат властта. Няма нито един политик осъден и в затвора за престъпления срещу народа и държавата. Нито един, станал милиардер с ограбеното от хората. Дори нагло ни се смеят и ни обясняват, че сме бедни, защото сме мързеливи и глупави.

Миналият ден главатарят на мутрите в България ни обясняваше, че ще се счупи държавата, ако той не управлява. Толкова наглост и арогантност на едно място не бях виждала. Той не само ни се подиграва с обидни думи, но и ни обяснява, че няма да пусне властта, защото е незаменим.

Българи, мутрите трябва да бъдат изхвърлени безпощадно и до корен. Но и трябва да бъдат съдени. И не само те, но и всички престъпници от "прехода", ограбили и съсипали България. За да знаят следващите, че повече няма да допуснем да се подиграват с българския народ и Родината ни!

Да живее България!
#МутриВън!


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар