Зима

Зима
Пролет

28 юли 2020 г.

Всички зад Радев!

„Десните сектанти
на дувара на Боко. „Отровните да съберат разкрача, че ще се разчекнат...


И понеже някои се смяха, че „хващам гората“, преди да я хвана „за рогата“, да ви го кажа на ачика:

И днес някакви олигофрени са подели поредното малоумно „мероприятие“ и заливат фейсбук с призива – лозунга да е „Всички вън“, защото „Мутри, вън“ бил „соросоиден“. Такъв кретенизъм, който тече, рядко съм виждала. На всичкото отгоре го пишат „соросоиди“, само и само да бламират Румен Радев. Лошото е, че този кретенизъм не е случаен, а напълно умишлен и в „контекста“ на десносектантите.

Писах и предупреждавах за това сто пъти от третия ден на протеста, когато стартираха първите УЖ „неволни“ опити да бъде спихнат, орехавен и овладян.

Пикът на протестите щял да бъде в сряда с „Всички вън“. „Пикът“ се очертава да е точно като „пика“ на мутафчийски, защото с такива подмени и „тактически“, и „стратегически“ пинизи, наливащи вода в мелницата на Боко, с цел потапянето на Румен Радев, логичния резултат ще е фиаско.

Хич не ми дреме, че съм „лошата“ „черна станция“ – моята работа е да казвам истината за това, което виждам и да отварям очите и ушите на онези, които не са закърнели от високомерно его.

Аз за власт не плача и не се проскам по паважа, за да се докопам до нечии дувари. Не хленча да ми плащат по 68 стотинки на влизане в АФЕРА, и не се правя, че нямам пари, когато трябва да помогна на „народното дело“ безкористно.

Пепа Маркова ми написала: „И аз отдавна се чудя, защо ВЕСЕТО не ни предлага нищо, а всички критикува. Госпожо Томова , кажете имена, на кого да се осланя народа според вас, ами ние ви четем и ви вярваме… ама вие… просто ни подскажете кой е читав според вас.“

Бих и отговорила на Пепа Маркова, че не съм политик, не съм „политолог“, не съм гуру, не съм бос, не съм и сценарист на Схемата, бих и отговорила, че съм журналист, който никога не се е страхувал да покаже и изрази позицията си, въпреки гнева, който си навлича.

Тоя път обаче, защото така и така „хващам гората“ ще го кажа в прав текст:

„ДЕСНИТЕ СЕКТАНТИ“ НА ДУВАРА НА БОКО. Да врещят срещу Гешев – пунта мара – само за да не извикат, че искат в ареста Бойко Борисов. Да си чакат там договорките от Дувара на Боко, които вече ви писах, че ще лъснат много скоро. Каквото можаха направиха, за да разкажат играта на протеста.

„ОТРОВНИТЕ“ ДА СЪБЕРАТ РАЗКРАЧА, ЧЕ ЩЕ СЕ РАЗЧЕКНАТ. Жаля ги още, защото не искам да скърша всички илюзии, илюзиите понякога са полезни. Но не мога да премълча ФАТАЛНИТЕ ГРЕШКИ и няма как да повярвам, че са случайни, защото единият го познавам от 30 години и знам, че няма как да направи такива грешки случайно. Да се луташ между любов към янките, широкомислие иначе, пещерния антикомунизъм и малоумното диво русофобство, и в същото време да говориш за демокрация с първо основно правило свобода на словото – ама повече за нашите, отколкото за „чуждите“, сигурно е непоносима душевна драма или травма.

ВСИЧКИ ЗАД РАДЕВ! Първо, едно изречение – уточнение: яростно съм критикувала Румен Радев през изминалите три години, и до днес мисля, че много, ужасно много се забави с това, което прави сега. Но тъй като не съм и никога не съм била „чугунена тиква“, нито „бетонна сектантка“, като някои от Дувара на Боко, които са революционери само докато додрапат до власт и дялкане на привилегии, заставам изцяло зад президента Румен Радев.

Няма друг в момента, който да обедини огромната енергия на гняв у народа срещу Хунтата. Той е човекът, който трябва да канализира тази енергия и да и даде посока с тезите, които вече изрече.

Преди ден написах, че ужасно се бави и рискува и така раздрипания протест да бъде окончателно овладян от „десносектантите“ и от други „отровни“ елементи, които са даже далеч по-умни от триото, което още не си е събрало разкрача, щото и там е една манджа с грозде кой на кого угажда.

Сега, преди „да хвана гората“, ви го казвам категорично и ясно: ИДЕ!

НОВИЯТ ПРОЕКТ ИДВА!

И всеки, който иска Хунтата да бъде погребана в най-черната история на държавата и да бъде доведена до затвор с доказана вина, няма друг вариант, освен да подкрепи онова, което МНОГО СКОРО ще бъде оповестено.

И да подкрепи Румен Радев!

Останалите да кесят по дувара на Боко /волно или неволно/ и да викат: „Всички вън“. И да играят жалкия цирк – срещу всички сме, само не и против Боко.

Ние сме – „Мутри, вън!“

МУТРИ, ВЪН!

Аз „хващам гората“.

П.П. А! И да не забравя пояснение за някои кретени – вдигнатия юмрук е символ и означава: „С теб съм, човече!“


 
Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар