Зима

Зима
Пролет

23 юли 2020 г.

Николай Хаджигенов: Гледайте на затварянето на кръстовища като на учебен процес

Според Хаджигенов вътрешния министър Младен Маринов е бил грешен избор на Борисов


"Гледайте на затварянето на кръстовища вечер, като на учебен процес. Сега, тепърва създаваме гражданско общество и хората имат нужда да разберат, че могат да бъдат граждани и че именно от тях зависи всичко."

Това заяви протестиращият адвокат Николай Хаджигенов.

Той коментира смяната на министри в правителството на Борисов, качвайки призива на Велислав Минеков: "Тикви подменят с тикви ! Тази вечер нашият отговор.
Бъдете бесни !".

Според него вътрешния министър Младен Маринов е бил грешен избор на Борисов.

"Не просто къпан милиционер, ами и търкан с керемида… Когато Маринов стана министър, постът главен секретар остана за дълго вакантен. Говореше се, че причината била в това, че било трудно да се намери по-прост от министъра. Но в края на краищата се намери. Извечна истина е, че и от най-простия има по-прост", смята Хаджигенов, цитиран от Banker.bg.

След проведения днес коалиционен съвет премиерът Бойко Борисов обяви, че приема оставките на министъра на финансите Владислав Горанов, на икономиката Емил Караниколов и на вътрешния министър Младен Маринов. Премиерът поиска тяхното оттегляне миналата седмица. Освен тях Борисов обяви и оставка на министъра на туризма Николина Ангелкова.

Няма коментари:

Публикуване на коментар