Зима

Зима
Пролет

7 юли 2020 г.

Прокуратурата и разкарването на мечки

Онуй, не е като всички останали. Всички нас могат да ни разкарват като мечки, но Онуй не може. То е капут ди тути капути!...


Голяма излагация е, когато дори парите не могат да ти наемат качествени мисирки и се налага да се примиряваш с Нидйелко и Ивчето от пик-ливото изданийце.

Днес верните на Онуй духалки възмутени заявиха, че "Борисов е разкарван като мечка до прокуратурата за кефа на Радев.".

От това "прозрение" личат няколко фундаментални неща. Първо - всеки, който е викан от прокуратурата, представлява мечка на синджир и е призван да служи за забавление на тълпата. Толкоз за задължението за съдействие, свидетелстване и т.н. към органите на досъдебното производство. Който е повикан на разпит, е мечка на синджир. Точка!

Второ - то това - Онуй, не е като всички останали. Всички нас могат да ни разкарват като мечки, но Онуй не може. То е капут ди тути капути и никой няма право да го вика за нищо. Туй герберастите, не са като обикновените граждани! Пик-ливото възмущение направо няма граници и наводнява умът на читателя също като пороят над фандъците на София вчера.

Трето - ако си гербераст и помагаш на бизнеса, ти си благороден държавник. Ако не си гербераст, то това е търговия с влияние и съответно чатовете ти трябва да се развяват като парцал по свинските и пик-ливи парцали, наречени медии.

Ясно е, че пред очите ни се разиграва цирк - пошъл, долнопробен и погнусяващ. И голяма част от дебилната тълпа му се радва...


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар