Зима

Зима
Пролет

31 август 2020 г.

Светът обезумя

Арестуват хора, които не вярват в ковида.


Принуждават свободни хора да носят маски на устата си. Принудително лечение, принудителни ваксини. Принудителен ИДИОТИЗЪМ.
 

Човекът има дълбоко заложен инстинкт за оцеляване. И този инстинкт сега говори, че нещо не е както трябва и трябва да се оцелее въпреки, а не заради мерките. Затова и са протестите по цял свят.
 

Колко хора умряха от СПИН? Колко от рак? Колко от ебола? Колко от усложнения на грип? От пневмонии? Каква е смъртността? И защо за нито едно заболяване не се вземат подобни мерки? Съмнявам се, че дори за чумата през Средновековието са вземани подобни мерки.
 

Маските водят до заробване и мълчание. Водят до ежедневен страх и дискомфорт. Водят до... робство и подчинение. Дори децата ни се опитват да направят безгласни и с намордници.
 

Светът явно обезумя заради алчността на малцина. Алчни за власт и пари и пари и власт. Които се интересуват само от собствената си сила, но не и от човечеството.
 

В Берлин, в Париж, в Барселона и в много други градове арестуват хора на улицата, защото са без маски. Както са арестували роби без жигосване преди векове. 

Докога? И защо?
Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар