Зима

Зима
Пролет

17 август 2020 г.

Когато Дракула те убеждава във вегетарианство

Няма как да позволим повече да резилят държавата ни. Няма как да им позволим да продължават гаврата с народа ни!



Направо немея пред наглостта на Онуй. 

Те хората го искат като торта - на масата, студен и със свещи, той тръгнал да прави рестарт и да дава на онова недоразумение Ръбъла, да ни прави конституция...

Явно диалогът между народ и управляващи никакъв го няма или е като такъв между глухи.
 

Каква конституция ще пишат недоучилите, неграмотни и непочтени Йористи-гербоиди? Нали им видяхме вече творенията тези десет години. Не остана обезчестен закон... а за лобистките да не говорим, дори хора, които нямат нищо общо с правото, са в потрес от авторите. Ама така е, когато оставяме престъпници да ни пишат законите!
 

Онуй ни уведоми днес, че не се бил вкопчил във властта. Той направо се е сраснал с нея, какво ни говори, всички имаме очи и уши. И си вярва тоя, наистина си вярва!!! Явно психиатърът му е много добър, но вместо да го лекува, насърчава илюзиите му, за да се чувства комфортно пациента му. Електрошок и студена вода му трябва на този, не одобряване!
 

Всичко започва и завършва с това, че ни управляват мутри и престъпници. Няма как тези да правят каквото и да било, освен да бъдат въдворени в затвора. Няма как да позволим повече да резилят държавата ни. 
Няма как да им позволим да продължават гаврата с народа ни! Все едно Дракула, докато си пийва чаша с кръв от девица, да ни убеждава, че вече е нов човек и ще пие само сок от зеле, ама той ще напише правилата!
 

Отговорът ни е - НЕ!!! Не, не и не! Оставка, бе, мутри!
Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар